image1 image3 image6 image5 image7

ICT Beheer & Outsourcing


ICT Beheer
Uw computernetwerk is een van de meest bedrijf kritische onderdelen van uw organisatie. Een minieme storing aan uw servers kan u duizenden euro’s kosten door verlies van productiviteit of kostbare informatie. Xcellent neemt deze zorg uit handen en ondersteunt u bij het bewaken en up-to-date houden van uw computernetwerk. Uiteraard wordt er gekeken welke vorm van het beheer het beste bij uw organisatie past. Vanuit onze helpdesk, welke is gevestigd op ons hoofdkantoor aan de Maanlander in Amersfoort, monitoren wij uw netwerk en server(s) preventief en plegen proactief onderhoud.

ICT Outsourcing
Wilt u de volledige beheertaken van uw computernetwerk uitbesteden aan professionals, kies dan voor ICT Outsourcing. Met dit beproefde concept neemt Xcellent voor langere duur het ICT-management en/of ICT-beheer van uw organisatie uit handen voor een vaste prijs per werkplek. Met ICT Outsourcing bent u verzekerd van expertise en van de allernieuwste technologieën. Daarbij komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Xcellent biedt ook de mogelijkheid om uw personeel en ICT-infrastructuur over te nemen. Uiteraard houdt u als klant altijd zeggenschap en treedt u daarbij op als beheerder van de Service Level Agreement (SLA). U controleert de gemaakte afspraken en het vastgelegde kwaliteitsniveau.

Wilt u meer informatie over onze Beheer en Outsourcing diensten, download hieronder dan onze Leaflets:

- BYOD (Bring Your Own Device);
- Managed Antivirus;
- Mobile Management;
- Werkplekbeheer;
- Server Management.