Bedrijven willen het beste van IT, maar niet de hoge kosten van een eigen IT-afdeling. Met onze cloud diensten & oplossingen creëren we een stukje privé internet. Daardoor kunnen medewerkers beveiligd en up-to-date documenten opslaan, delen en bewerken. Maar dat is pas het begin.

De voordelen van cloud diensten & oplossingen

Voordelen Cloud Oplossingen & DienstenWerken in de cloud is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot servers, opslagruimte, databases en een scala aan internetapplicaties. Met cloud diensten & oplossingen van Xcellent verzorgen wij het onderhoud van deze toepassingen, terwijl jouw bedrijf profiteert van de mogelijkheden van werken in de cloud.

 

Online werken in de cloud met SaaS en DaaS

Cloud Diensten & Oplossingen Werken in de CloudOnline werken in de cloud kun je vergelijken met een stukje prive-internet. We creëren voor jouw bedrijf een omgeving waar je samen met collega’s bestanden kunt delen, opslaan en bewerken. Via verschillende toegangsniveaus bepaal je zelf wie toegang heeft, terwijl wij zorgen dat jouw systeem veilig is en constant wordt geüpdate. 

Lees meer

 

Online opslag en back-up in de cloud met STaaS en Baas

Cloud Diensten & Oplossingen Online opslag CloudVroeger hadden bedrijven een eigen server waar ze bestanden opsloegen. Dit zogenaamde ‘ijzer’ was vatbaar voor stroomuitval, calamiteiten en slecht weerbaar tegen virusaanvallen. Door opslag te verplaatsen naar de cloud zijn bedrijven zeker van uptime. Met online opslag in de cloud leggen bedrijven de fundering voor groei. Op- en afschalen wordt een kwestie van uren en je betaalt enkel voor wat je gebruikt. 

Lees meer

 

Infrastructure as a Service

Cloud Diensten & Oplossingen IaaS Cloud OplossingVeel bedrijven hebben tijdens de feestdagen behoefte aan extra IT-kracht. Bijvoorbeeld een webshop die tijdens de feestdagen een veelvoud aan bezoekers ontvangt. Infrastructure as a service is IT-kracht op oproepbasis. Daardoor kunnen bedrijven binnen enkele uren op- en afschalen. Maar infrastructure as a service kan meer, zoals ervoor zorgen dat de nieuwe dienst je gaat introduceren een grotere kans heeft van slagen.

Lees meer
Dennis Blotenburg
Ik ben cloud specialist bij Xcellent. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.
Contact

Bestel gratis het Outsourcing Performance onderzoek