Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Bedrijven willen het beste van IT, maar niet de hoge kosten van een eigen IT afdeling. Met onze cloud diensten & oplossingen creëren we een stukje privé-internet. Daardoor kunnen medewerkers beveiligd en up-to-date documenten opslaan, delen en bewerken in de cloud. Maar dat is pas het begin.

De voordelen van Cloud Diensten & Oplossingen
Online Werken in de Cloud met SaaS en DaaS
Online Opslag & Backup in de Cloud met STaaS en Baas
Cloud Infrastructure as a Service

 

De voordelen van Cloud Diensten & Oplossingen

Voordelen Cloud Diensten & OplossingenWerken in de cloud is een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot servers, opslagruimte, databases en een scala aan internetapplicaties. Met onze cloud diensten & oplossingen verzorgen wij het onderhoud van deze toepassingen, terwijl jouw bedrijf profiteert van de mogelijkheden van werken in de cloud.

 

Online Werken in de Cloud met SaaS en DaaS

Online Werken in de CloudOnline werken in de cloud kun je vergelijken met een stukje privé-internet. We creëren voor jouw bedrijf een omgeving waar je samen met collega’s bestanden kunt delen, opslaan en bewerken. Via verschillende toegangsniveaus bepaal je zelf wie toegang heeft, terwijl wij zorgen dat jouw systeem veilig is en constant wordt geüpdatet.

Online Werken in de Cloud ▷

 

Online Opslag & Backup in de Cloud met STaaS en Baas

Online Opslag & Backup in de CloudVroeger hadden bedrijven een eigen server waar ze bestanden opsloegen. Dit zogenaamde ‘ijzer’ was vatbaar voor stroomuitval, calamiteiten en slecht weerbaar tegen virusaanvallen. Door opslag en backup te verplaatsen naar de cloud zijn bedrijven zeker van uptime. Met online opslag en backup in de cloud leggen bedrijven de fundering voor groei. Op- en afschalen wordt een kwestie van uren en je betaalt enkel voor wat je gebruikt.

Online Cloud Opslag & Backup ▷

 

Cloud Infrastructure as a Service

Cloud Infrastructure-as-a-ServiceVeel bedrijven hebben tijdens de feestdagen behoefte aan extra IT kracht. Bijvoorbeeld een webshop die tijdens de feestdagen een veelvoud aan bezoekers ontvangt. Infrastructure as a Service is IT kracht op oproepbasis in de cloud. Daardoor kunnen bedrijven binnen enkele uren op- en afschalen. Maar Infrastructure as a Service kan meer, zoals ervoor zorgen dat de nieuwe dienst die je gaat introduceren een grotere kans heeft van slagen.

Infrastructure as a Service ▷

 

Cloud Diensten & Oplossingen vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Wil je ook profiteren van de kracht van cloud diensten & oplossingen, zonder de kosten hoge van een eigen IT afdeling? Xcellent is een landelijke provider van cloud services die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

Lars Nieuwenhuis
Meer weten over cloud services en solutions van Xcellent? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.