Digitaal goud

Informatie is het goud van bedrijven. Hackers proberen dagelijks via meer dan 4.000 ransomware-aanvallen toegang te krijgen tot deze informatie. Het is tijd om dit goud te voorzien van een harnas met Computer beveiliging en Security awareness.

Een harnas tegen hackers

Een medewerker opent een onbekende PDF en pats: het scherm gaat op zwart. Je data zijn versleuteld en pas na het betalen van losgeld krijg je weer toegang tot je documenten. Bedrijven krijgen dagelijks zo’n 4.000 van dit soort ransomware-aanvallen te verwerken. Bescherm je bedrijf tegen deze aanvallen. Computerbeveiliging en security awareness zijn het harnas tegen hackers, zodat bedrijven veilig kunnen werken en zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn.

Computerbeveiliging

Een hacker is zo sterk als jouw computer zwak is. Daarom beschermen we je apparaten met meerdere beschermingsniveaus. We ‘timmeren’ het dicht, zoals we zelf zeggen. Jouw apparaten worden voorzien van meerdere lagen bescherming. Deze modulaire aanpak laat zich vergelijken met de structuur van een ui. Laag voor laag wordt de bescherming opgebouwd. Een hacker heeft al moeite om door de eerste laag te breken, en zal snel afhaken als blijkt dat er nog meer beschermingsniveaus zijn. Xcellent is de IT-specialist die zorgt dat je bedrijf onbezorgd kan werken. Medewerkers kunnen documenten veilig openen, versturen en opslaan met ieder apparaat vanaf iedere plek ter wereld.

Security awareness; hackers komen ook door de voordeur

Bij hacken, denken de meeste mensen aan een aanval via de achteringang van een computer. Maar hackers weten bedrijven ook letterlijk te vinden via de voordeur. Ze proberen toegang te krijgen tot bedrijven door zich voor te doen als een servicemedewerker of een bezorger. Bedrijven geven veel geld uit aan een firewall, maar als een hacker toegang krijgt tot de serverruimte is hij feitelijk achter de firewall. Bedrijven wapenen zich tegen deze tactieken door bewust te zijn van de risico’s. Met security awareness geeft Xcellent via blogs en sessies tips over veiligheid. We willen voorkomen dat je goedwillende bezorgers als een potentieel gevaar ziet, dus geven we je slimme tips om de normale gang van zaken te kunnen onderscheiden van iemand met kwade bedoelingen.

Wat te doen bij onveilige situaties?

Dagelijks ontwikkelen hackers nieuwe manieren om toegang te krijgen tot jouw informatie. Wij beschermen jouw bedrijf hiertegen en informeren je medewerkers over de risico’s in het hedendaagse digitale landschap. Maar wat als een medewerker twijfelt, bijvoorbeeld over de authenticiteit van een e-mail? We begrijpen dat risico’s soms moeilijk te vatten zijn. Daarom hebben we een beveiligde omgeving gebouwd waarin we berichten of bestanden kunnen testen. Zo hoeven bedrijven nooit een onverantwoord risico te nemen en weten ze met wie ze zaken doen.

Computerbeveiliging en security awareness in Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Ben je benieuwd naar de veiligheid van jouw bedrijf? Neem contact op met ons voor een professionele scan. Xcellent is een landelijke IT-aanbieder met kantoren in Amersfoort en Delft.

 

Nick van Berge
Ik ben Security specialist bij Xcellent. Heb je een vraag? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.
Contact