Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Een medewerker opent een onbekende PDF en pats: het scherm gaat op zwart. Je data zijn versleuteld en pas na het betalen van losgeld krijg je weer toegang tot je documenten. Bedrijven krijgen dagelijks zo’n 4.000 van dit soort ransomware aanvallen te verwerken. Computerbeveiliging en security awareness zijn het harnas tegen deze aanvallen, zodat bedrijven veilig kunnen werken en zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn.

Computerbeveiliging: De achteringang van computers beveiligen

Een hacker is zo sterk als jouw computer zwak is. Daarom beveiligen we je computers en andere apparaten met meerdere beschermingsniveaus. We ’timmeren’ het dicht, zoals we zelf zeggen. Jouw apparaten worden voorzien van meerdere lagen bescherming.

Deze modulaire aanpak laat zich vergelijken met de structuur van een ui. Laag voor laag wordt de pc bescherming opgebouwd. Een hacker heeft al moeite om door de eerste laag te breken en zal snel afhaken als blijkt dat er nog meer beschermingsniveaus zijn.

Xcellent is de IT specialist die zorgt dat je bedrijf onbezorgd kan werken. Medewerkers kunnen documenten veilig openen, versturen en opslaan met ieder apparaat vanaf iedere plek ter wereld.

Security awareness: Hackers komen ook door de voordeur

Bij hacken, denken de meeste mensen aan een aanval via de achteringang van een computer. Maar hackers weten bedrijven ook letterlijk te vinden via de voordeur. Ze proberen toegang te krijgen tot bedrijven door zich voor te doen als een servicemedewerker of een bezorger. Bedrijven geven veel geld uit aan een firewall, maar als een hacker toegang krijgt tot de serverruimte is hij feitelijk achter de firewall.

Bedrijven wapenen zich tegen deze tactieken door bewust te zijn van de risico’s. Met security awareness geeft Xcellent via blogs en sessies tips over veiligheid. We willen voorkomen dat je goedwillende bezorgers als een potentieel gevaar ziet, dus geven we je slimme tips om de normale gang van zaken te kunnen onderscheiden van iemand met kwade bedoelingen.

Wat te doen bij onveilige situaties?

Dagelijks ontwikkelen hackers nieuwe manieren om toegang te krijgen tot jouw informatie. Wij beschermen jouw bedrijf hiertegen en informeren je medewerkers over de risico’s in het hedendaagse digitale landschap.

Maar wat als een medewerker twijfelt, bijvoorbeeld over de authenticiteit van een e-mail? We begrijpen dat risico’s soms moeilijk te vatten zijn. Daarom hebben we een beveiligde omgeving gebouwd waarin we berichten of bestanden kunnen testen. Zo hoeven bedrijven nooit een onverantwoord risico te nemen en weten ze met wie ze zaken doen.

Computerbeveiliging & Security Awareness vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Ben je benieuwd naar de veiligheid van de IT van jouw bedrijf? Neem contact op met ons voor een professionele security scan. Xcellent is een landelijke provider van cyber security diensten als computerbeveiliging en security awareness die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

Lars Nieuwenhuis
Ik ben cyber security specialist bij Xcellent. Heb je een vraag over computerbeveiliging of security awareness? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.