• Martha Wieling
  • Facilitair medewerker

 

Wat doe je bij Xcellent?

Samen met mijn collega zorg ik voor een gezonde en gevarieerde lunch in de kantine waar de andere collega’s, in een informele sfeer, kunnen eten. Daarnaast worden de koffiemachines op de afdelingen dagelijks gereinigd en bijgevuld, worden de voorraden bijgehouden en bestellingen gedaan. Ook zet ik de hapjes en drankjes klaar als er bijeenkomsten zijn op de vrijdagmiddag en denk ik mee over het organiseren van de lunchvoorziening en de facilitaire dienst in het groeiende bedrijf.

Hoe maak je een klant gelukkig?

Direct klantencontact heb ik weinig maar ik zorg ervoor dat alle randvoorwaarden, om het werk goed te kunnen doen, er zijn. Zodat de collega’s op de IT-werkvloer hun tijd, energie en aandacht aan de klant kunnen besteden. Daarnaast zorg ik, samen met de gastvrouwen, voor een gastvrije omgeving wanneer klanten op bezoek komen.

Xcellent

Wat doe je in je vrije tijd?

Naast de uren die ik werk bij Xcellent ondersteun ik mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling vanuit mijn eigen LifeCoach praktijk. Ik bied mensen een steun in de rug wanneer ze door kanker zijn geraakt. Mijn focus ligt op de mensen die niet ziek zijn maar die naast de patiënt staan. Als ondernemer ben ik dagelijks bezig met het coachen, leren en ontwikkelen in het coach vak. Schrijven is ook iets wat ik graag en veelvuldig doe. Verder ben ik vaak buiten voor een wandeling in het prachtige natuurgebied vlak bij mijn huis of heerlijk aan het tuinieren en genieten in mijn tuin. Spontaan gezellige dingen doen met familie en vrienden, een etentje of een bezoek aan het theater kan ik ook erg waarderen.

Hoe blijf je vitaal?

Voor mij is vitaal zijn de balans tussen beweging en ontspanning. Naast het opletten dat ik gevarieerd eet, ga ik graag de natuur in. Tuinieren werkt voor mij heel rustgevend en daarmee maak ik mijn hoofd leeg. Flink fanatiek sporten is er niet meer bij door fibromyalgie maar elke maandagavond trek ik mijn badpak aan en ga naar het zwembad. Een paar baantjes zwemmen en oefeningen in het water om mijn spieren te trainen zijn wekelijkse kost. En als de afstanden niet te groot zijn laat ik de auto staan en fiets ik naar mijn bestemming.

 

 

Sabine van Beers
Wil je meer weten over het werken bij Xcellent? Of ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.
Contact

Bestel gratis het Outscouring Performance onderzoek