Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

IT Infrastructure as a Service (IaaS) is IT kracht op oproepbasis. Je hebt binnen enkele uren extra serverruimte of zet eenvoudig een test- en ontwikkelomgeving op.

IT infrastructuur die altijd tot je beschikking staat

Bij steeds meer bedrijven staat IT aan het hoofd van de organisatie. Maar bedrijven hebben niet het hele jaar door dezelfde IT behoefte. Tijdens feestdagen pieken de bezoekersaantallen van webshops en belasten de website, terwijl klanten het hele jaar door dezelfde gebruikservaring verwachten.

Infrastructure as a Service – ook wel cloud infrastructure genoemd – is IT kracht waarop je kan bouwen. Tijdens de feestdagen kan dat extra serverruimte zijn, maar het leent zich ook voor tijdelijke projecten zoals het testen van een applicatie voordat die de markt opgaat.

Nieuwe producten testen en ontwikkelen via een beveiligde IT infrastructuur

Bedrijven zijn constant bezig met de vraag: what’s next? Om het succes van nieuwe producten of diensten te vergroten is het belangrijk om ze te testen. IaaS is de techniek die bedrijven gebruiken om nieuwe producten en diensten te testen voordat ze de markt opgaan.

Medewerkers kunnen via een veilige IT infrastructuur producten ontwikkelen, zoals apps, websites of databases. Bedrijven hoeven niet langer kostbare servers te bezitten om te kunnen innoveren. We creëren de ruimte die je nodig hebt en zorgen dat je in een veilige omgeving kan werken aan de toekomst van je bedrijf.

Met IaaS betaal je alleen voor wat je gebruikt

IaaS kun je vergelijken met elektriciteit. Je bedrijf kan er niet zonder, maar het is niet in je opgekomen om zelf een energiecentrale te bouwen. Vandaag de dag geldt voor IT hetzelfde; het is een commodity geworden. En net als met stroom, vinden wij het normaal dat je alleen betaalt wat je gebruikt.

Met IaaS vermijd je de kosten en complexiteit van het zelfstandig opzetten van fysieke servers en het aanleggen van de IT infrastructuur. Bedrijven kunnen IT naar behoefte op- en afschalen en betalen alleen voor wat ze afnemen.

Een veilig IT fundament

Vandaag de dag beseffen niet alleen bedrijven dat IT het fundament van hun bedrijf is. Ook hackers begrijpen dit. Op geavanceerde wijze proberen ze toegang te krijgen tot de kern van je bedrijf. Om je hier tegen te wapenen, is het belangrijk om meer te doen dan het instellen van een wachtwoord.

We zijn de IT-specialist die alle details van jouw bedrijf en processen overziet. Met backups op veilige externe servers voorkomen we dat een calamiteit fataal wordt. We beheren en monitoren 24 uur per dag je essentiële bedrijfsprocessen en als er zich een keer iets voordoet lossen we het zelf op.

De voordelen van Infrastructure as a Service

  • Schaalbaar
  • Geen extra hardware nodig
  • Pay-per-use
  • Een backup van je data

IaaS vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Infrastructure as a Service? Xcellent is een landelijke IT beheerder die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. We leren je graag kennen, zodat we kunnen meedenken over strategische oplossingen voor jouw bedrijf.

Dennis Blotenburg
Meer weten over IT Infrastructure as a Service? Ik kan je alles vertellen over de voordelen van IaaS voor jouw organisatie. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.