• ISO, NEN en ISAE gecertificeerd IT bedrijf
  • 95% van onze klanten beveelt ons aan
  • Top 3 vitaalste bedrijven van Nederland

Wat doet IT bedrijf Xcellent voor organisaties in Den Haag?

Vanuit onze vestiging in Delft ontwerpt, bouwt en beheert IT bedrijf Xcellent IT infrastructuren voor middelgrote organisaties in Den Haag en de regio Haaglanden. Zonder de hoge kosten van een eigen IT afdeling krijgen onze klanten in Den Haag zo tóch het beste van IT, zoals werkplekbeheer, systeembeheer & serverbeheer, cloud diensten & oplossingen en cyber security.

Hoe wij als IT bedrijf organisaties in Den Haag écht productiever maken

Klanten over Xcellent

Jan Coen Balt – Stroeve & Lemberger

Medewerkers van Xcellent stellen zich op de hoogte van ontwikkelingen in onze markt, denken mee over processen, veiligheid en oplossingen. Zoals ook een interne IT-club zou doen.

Verder lezen

Frank den Hartog – LFE Maartensdijk

Intern hebben we efficiencyslagen gemaakt. Dat gaan we met de kennis en kunde van Xcellent nu uitbouwen naar innovaties waar de klant wat van merkt.

Verder lezen

Marc van den Boom – Mammoet Road Cargo

Van den Boom laat zich graag bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen in IT. 'Ik wil graag weten hoe het zit. Xcellent begrijpt dat'.

Verder lezen

Tijs de Lint – Vlasman Sloopwerken

Meten is weten, en Vlasman Sloopwerken moet up-to-date blijven. Snelle processen, korte lijntjes: dat moet IT voor ons faciliteren. Xcellent beheerst dat.

Verder lezen
Meer cases

Nieuws & Blogs

Xcellent en TEoC gaan samen met medewerkers en klanten voor hogere klantbeleving

19 september 2019
Xcellent begint per september aan een nieuw traject met medewerkers én klanten. Om de juiste route naar optimale klantbeleving af te leggen werkt het Amersfoortse IT-bedrijf samen met David Savage, directeur van The Experience of Customers (TEoC) en strateeg op dit gebied.
Verder lezen

Xcellent inspireert op kick-off Vitaal Netwerk Bussloo

28 juni 2019
Wederom deelt Xcellent haar kennis over vitaliteit op de werkvloer! Commercieel directeur Edwin van Korlaar en projectleider Vitaliteit Lars Nieuwenhuis spraken 24 mei op de kick-off van het nieuw opgerichte Vitaal Netwerk Bussloo, nadat niemand minder dan voormalig topzwemmer Pieter van den Hoogenband het podium al had bestegen.
Verder lezen

Vlasman kan toekomst tegemoet met nieuwe IT-oplossing van Xcellent

25 juni 2019
Een nieuwe opdracht van formaat voor Xcellent! Xcellent legt een nieuwe IT-infrastructuur aan voor Vlasman, een van de grotere sloopbedrijven in Nederland. Van traditioneel naar vernieuwend, van lokale servers naar de cloud en van remote desktop naar een wendbare oplossing.
Verder lezen