• ISO, NEN en ISAE gecertificeerd IT bedrijf
  • Top 3 vitaalste bedrijven van Nederland

Wat doet IT bedrijf Xcellent voor organisaties in Utrecht?

Vanuit onze vestiging in Amersfoort ontwerpt, bouwt en beheert IT bedrijf Xcellent IT infrastructuren voor middelgrote organisaties in Utrecht en de regio Midden-Nederland. Zonder de hoge kosten van een eigen IT afdeling krijgen onze klanten in Utrecht zo tóch het beste van IT, zoals werkplekbeheer, systeembeheer & serverbeheer, cloud diensten & oplossingen en cyber security.

Hoe wij als IT bedrijf organisaties in Utrecht écht productiever maken

Klanten over Xcellent

Jan Coen Balt – Stroeve & Lemberger

Medewerkers van Xcellent stellen zich op de hoogte van ontwikkelingen in onze markt, denken mee over processen, veiligheid en oplossingen. Zoals ook een interne IT-club zou doen.

Verder lezen

Frank den Hartog – LFE Maartensdijk

Intern hebben we efficiencyslagen gemaakt. Dat gaan we met de kennis en kunde van Xcellent nu uitbouwen naar innovaties waar de klant wat van merkt.

Verder lezen

Marc van den Boom – Mammoet Road Cargo

Van den Boom laat zich graag bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen in IT. 'Ik wil graag weten hoe het zit. Xcellent begrijpt dat'.

Verder lezen

Tijs de Lint – Vlasman Sloopwerken

Meten is weten, en Vlasman Sloopwerken moet up-to-date blijven. Snelle processen, korte lijntjes: dat moet IT voor ons faciliteren. Xcellent beheerst dat.

Verder lezen
Meer cases

Nieuws & Blogs

Achtergrond in Teams wijzigen

25 februari 2021
Een Teams-vergadering even flink opschudden? Tijd voor een 'change of scenery'. Wijzig je achtergrond in Teams en gebruik bijvoorbeeld een coole Warner Bros sfeerafbeelding!
Verder lezen

Hoe gebruik ik Teams breakout rooms?

23 februari 2021
Een Teams-vergadering met veel leden wordt al snel inefficiënt. Daar heeft Teams een oplossing voor bedacht: 'Breakout Rooms'. Als organisator deel je een vergadering op in meerdere vergaderruimten, zodat jouw teamleden kunnen sparren in kleine groepen. Handig voor brainstormsessies, cursussen en werkgroepen/themagroepen.
Verder lezen

Wat is Microsoft Viva?

16 februari 2021
Viva: het Nederlandse weekblad voor jonge vrouwen? Nee, vandaag vertellen we over een splinternieuw Microsoft platform dat de werknemer centraal stelt! Speciaal ontworpen voor het digitale tijdperk om jou en je collega’s meer in contact te brengen met elkaar én de organisatie. Tijd om de banden weer aan te halen.
Verder lezen