• ISO, NEN en ISAE gecertificeerd IT bedrijf
  • Top 3 vitaalste bedrijven van Nederland

Wat doet IT bedrijf Xcellent voor organisaties in Utrecht?

Vanuit onze vestiging in Amersfoort ontwerpt, bouwt en beheert IT bedrijf Xcellent IT infrastructuren voor middelgrote organisaties in Utrecht en de regio Midden-Nederland. Zonder de hoge kosten van een eigen IT afdeling krijgen onze klanten in Utrecht zo tóch het beste van IT, zoals werkplekbeheer, systeembeheer & serverbeheer, cloud diensten & oplossingen en cyber security.

Hoe wij als IT bedrijf organisaties in Utrecht écht productiever maken

Klanten over Xcellent

Jan Coen Balt – Stroeve & Lemberger

Medewerkers van Xcellent stellen zich op de hoogte van ontwikkelingen in onze markt, denken mee over processen, veiligheid en oplossingen. Zoals ook een interne IT-club zou doen.

Verder lezen

Frank den Hartog – LFE Maartensdijk

Intern hebben we efficiencyslagen gemaakt. Dat gaan we met de kennis en kunde van Xcellent nu uitbouwen naar innovaties waar de klant wat van merkt.

Verder lezen

Marc van den Boom – Mammoet Road Cargo

Van den Boom laat zich graag bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen in IT. 'Ik wil graag weten hoe het zit. Xcellent begrijpt dat'.

Verder lezen

Tijs de Lint – Vlasman Sloopwerken

Meten is weten, en Vlasman Sloopwerken moet up-to-date blijven. Snelle processen, korte lijntjes: dat moet IT voor ons faciliteren. Xcellent beheerst dat.

Verder lezen
Meer cases

Nieuws & Blogs

Seeing AI: het Zwitsers zakmes voor collega’s met een visuele beperking

5 oktober 2021
Vandaag geen office 365 app, maar één uit een hele andere hoek: Microsoft Seeing AI. Deze Microsoft app is speciaal in het leven geroepen voor mensen met een visuele beperking. Seeing AI herkent objecten, teksten, barcodes, maar ook collega’s, kennissen en zelfs emoties.
Verder lezen

Nieuwe functies Outlook

21 september 2021
Benieuwd naar nieuwe functies van Outlook? We hebben de 5 belangrijkste voor je uitgelicht. Gebruik deze wijsheid en bespaar een hoop tijd en energie. Lees snel verder!
Verder lezen

Goedkeuringen in Teams

7 september 2021
Met goedkeuringen in Teams worden goedkeuringenprocessen binnen jouw organisatie een stuk eenvoudiger! Open de 'Goedkeuringen' app in Teams en ga direct aan de slag. We loodsen je door het proces en geven enkele praktische tips.
Verder lezen