IT events zijn er in allerlei soorten en maten. Waarbij je als deelnemer vaak op zoek bent naar informatie over trends en ontwikkelingen om je bedrijf te transformeren, te onderhouden en te laten groeien. Digitaal up-to-date blijven is namelijk een must voor je business. Maar hoe groter het evenement, hoe breder de onderwerpen en hoe minder concreet voor jouw bedrijf.

Daarin is Outsource IT onderscheidend van andere IT events in Nederland. Een IT beurs die concreet is en je handvatten biedt die meteen je kunt vastpakken. Waarmee je, samen met je partners, de volgende dag nog mee aan de slag kunt. Dit is hét IT event waar je bij moet zijn om je kennis op te vijzelen, om geïnspireerd te worden en om mensen met soortgelijke functies bij andere bedrijven te ontmoeten. 4 juni in theater Flint in Amersfoort. 

Met sprekers als Michiel Muller (Picnic), Marco Gianotten (Giarte) en Eric Razenberg (ThiemeMeulenhoff) en anderen.

4 juni: meld je hier gratis aan

Thema Digitale transformatie en Samenwerken
Dit jaar is het thema “Digitale transformatie en Samenwerken”. Want daar draait het nu binnen IT om. Digitale technologieën gaan een steeds dominantere rol spelen en organisaties moeten wendbaarder worden om deze ontwikkelingen bij te benen. Samenwerking speelt daar een essentiële rol in: verbinding zoeken en krachten bundelen.

Maar wat is digitale transformatie nu precies? Wat kan digitale transformatie voor jouw bedrijf betekenen? En welk transformatieproces moet je bedrijf doorlopen om uiteindelijk succesvol te zijn? Dit zijn vragen die beantwoord worden op Outsource IT. Zowel door experts, als door jezelf, door de mogelijkheid om tijdens kennissessies met elkaar in gesprek te gaan.

Op Outsource IT geen ronkende ver-weg-verhalen over Amazon, Uber of Apple, maar interessante sprekers die ervaringen en tips uit de praktijk op luchtige wijze en met vaart delen.

Michiel Muller, één van de oprichters van online supermarkt Picnic.
➤ Marco Gianotten, CEO van het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau Giarte;
Eric Razenberg, CEO van uitgeverij ThiemeMeulenhoff;

Ook zijn er nog twee rondetafelgesprekken, waarin experts uit het vakgebied hun rol in digitale transformatie toelichten. Wat kunnen deze IT-dienstverleners, -adviseurs en technologiepartners voor jouw organisatie betekenen?

Locatie theater Flint Amersfoort
Outsource IT vindt dit jaar plaats in theater Flint in Amersfoort. De perfecte setting om een krachtig, maar ook sfeervol en inspirerend IT evenement neer te zetten.

Net zoals vorig jaar, gaan wij voor een geslaagd event. Wil je alles horen over digitaal transformeren en hoe je dat aanpakt? Wees er dan snel bij en meld je nu gratis aan!

4 juni: meld je hier gratis aan

Martin Van Der Eijk
Wil jij meer weten over het Outsource IT kennisevenement of toekomstige evenementen? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.