Jan Coen Balt – Stroeve & Lemberger

Medewerkers van Xcellent stellen zich op de hoogte van ontwikkelingen in onze markt, denken mee over processen, veiligheid en oplossingen. Zoals ook een interne IT-club zou doen.

Verder lezen

Frank den Hartog – LFE Maartensdijk

Intern hebben we efficiencyslagen gemaakt. Dat gaan we met de kennis en kunde van Xcellent nu uitbouwen naar innovaties waar de klant wat van merkt.

Verder lezen

Marc van den Boom – Mammoet Road Cargo

Van den Boom laat zich graag bijpraten over de nieuwste trends en ontwikkelingen in IT. 'Ik wil graag weten hoe het zit. Xcellent begrijpt dat'.

Verder lezen

Tijs de Lint – Vlasman Sloopwerken

Meten is weten, en Vlasman Sloopwerken moet up-to-date blijven. Snelle processen, korte lijntjes: dat moet IT voor ons faciliteren. Xcellent beheerst dat.

Verder lezen

Seth Huizenga – AAKO Leusden

Wij hadden al eens een beroep gedaan op Xcellent toen er een internetlijn gelegd moest worden. Dan filosofeer je eens wat verder over IT en blijkt het de juiste gesprekspartner.

Verder lezen

Coen Vermeij – Molenbeek Makelaars

Als je IT intern regelt, dan denk je pas na over hoe het anders kan als het fout gaat. Dat moet je voor zijn. Daar zorgt Xcellent voor met een proactieve benadering.

Verder lezen

Souad El Markhous – De Combi

IT is een grote, technische en complexe wereld. Xcellent is expert op dat gebied, dus moet je dat benutten. Zoals onze klanten dat met onze bouwexpertise doen.

Verder lezen

Casper Jones – VBC Notarissen

IT'ers zijn vaak techneuten. Met goede communicatie zoals wij die ervaren, en als ze begrijpen wat IT voor jouw processen betekent, dan zijn ze echt een meerwaarde. Xcellent is daarbij heel proactief.

Verder lezen

Wai-Bon Hau – Keune Haircosmetics

Werk samen met een IT-partner die kennis van IT én bedrijfskundige inzichten met elkaar verenigt. ‘Bij Xcellent werken mensen die actief zijn op dat snijvlak. Daar heb ik veel baat bij.

Verder lezen

Jan-Willem Bult – EPCOR

‘IT moet ons in staat stellen om future proof te zijn, maar ook om te groeien zonder dat we daar harder en meer voor moeten werken’, zegt Jan-Willem Bult, Manager IT van EPCOR.

Verder lezen

Sjors Willems – Willems Vastgoedonderhoud

Wat goed is moet je koesteren. Daarom legt Willems Vastgoedonderhoud het beheer van zijn infrastructuur en werkplekken al tien jaar lang in handen van Xcellent.

Verder lezen

Mark Pot – POT Verhuizingen/logistiek

De enige papieren die POT verhuizingen/Logistiek nog aanraakt, zijn de documenten die ze verhuizen. Voor de rest werkt de onderneming volledig papierloos.

Verder lezen