Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

  • Willems Vastgoedonderhoud Rotterdam
  • Vastgoedonderhoud
  • ~150 medewerkers Medewerker(s)

Na cybercrime. “Je slaapt een stuk beter als je weet dat je IT-beheer bij een goede partner ligt.”

Wat goed is moet je koesteren. Daarom legt Willems Vastgoedonderhoud uit Rotterdam het beheer van zijn infrastructuur en werkplekken al tien jaar lang in handen van Xcellent. Niet alleen om stabiliteit te bewaken, maar ook om de business te versnellen: full-service onderhoud voor woningbouwverenigingen en professionele vastgoedbezitters.

Een relatie van tien jaar is best een lange tijd in IT-land, weet ook mede-eigenaar Sjors Willems van Willems Vastgoedonderhoud. Maar waarom ‘scheiden’ als het beide partijen goed bevalt? “Wij hebben ook een situatie meegemaakt dat we niet tevreden waren over onze IT-partner”, vertelt hij. “Dat was een lokale partij, waarbij we niet altijd even zeker waren over de professionaliteit en de advisering. Daarnaast voorzagen wij dat we een groei zouden doormaken. Daarop wilden we in onze bedrijfsprocessen voorbereid zijn. IT is daar een belangrijk onderdeel van. Bij Xcellent hadden we meteen een goed gevoel. Vooral haar ervaring binnen de bouwkolom wekte meteen ons vertrouwen.”

Willems Vastgoed

 

Vaklieden gebruiken een tablet

Willems: “De bouw heeft het vrij lang weten uit te stellen, maar ook in onze sector is het besef geland dat IT het verschil kan maken door processen te versnellen. Een mooie ontwikkeling binnen ons bedrijf is dat onze uitvoerende medewerkers op locatie met een device gegevens kunnen genereren en de voortgang van een project kunnen registreren en communiceren. Vaklieden lopen daarvoor met tablets rond. Binnen onze branche gaan we steeds meer naar een rapporterende rol toe, ten opzichte van de toezichthoudende die onze opdrachtgever had gedurende onze werkzaamheden. Onze klanten verlangen dat ook van ons. Vastleggen wil je zo doen dat je met minimale inspanning het maximale resultaat behaalt. Maar welke software en devices heb je daarvoor nodig? Dan is het fijn dat je een IT-partner hebt die daar een antwoord op heeft”, stelt Sjors tevreden vast.

Laat de kenner adviseren wat het beste is

Als geen ander weten ze bij Willems Vastgoedonderhoud hoe belangrijk het is om bij je core business te blijven. Een specialist schakel je in als het nodig is en een klant moet vooral geen voorschrijfgedrag vertonen. “Laat de kenner die er dag in dag uit mee bezig is, doen wat het beste is voor jou”, zegt hij. “Wij zien zelf ook binnen onze dienstverlening dat het niet werkt als klanten gaan zeggen welk type plaat of welke soort schroef er gebruikt moet worden. Als je het aan ons overlaat, dan vertalen wij het wel in een goed onderhoudsplan voor dertig of zelfs wel vijftig jaar. Dat geldt ook voor computers en de netwerkomgeving. Daar hebben wij niet de vereiste kennis van. Dus als er een vraagstuk is dat een oplossing nodig heeft leg ik bij dat Xcellent neer. En ik ga er vervolgens niet over in discussie. Dat vertrouwen moet je hebben.”

Willems Vastgoed

Beter slapen dankzij cybersecurity

Ook op het gebied van cybersecurity heeft Xcellent haar waarde bewezen voor Willems Vastgoedonderhoud. “Een medewerker van ons klikte een keer per ongeluk op een besmette e-mailbijlage. Xcellent had dat vervolgens eerder door dan de medewerker zelf. Die monitoring gaat heel goed. Je denkt al snel: dat gebeurt alleen ergens anders. Wat voor informatie hebben wij die voor anderen interessant kan zijn? Maar het kan overal gebeuren. Wij waren in sommige dingen nog afwachtend, maar we gaan nu wel verbeteringen doorvoeren. We zien in dat het nodig is – ook dankzij Xcellent. Je slaapt in elk geval al beter als je weet dat het IT-beheer bij een goede partner ligt.”

Gebruiker niet bekend.