Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

  • De Combi
  • Bouw
  • 20 Medewerker(s)

‘Vrouw in de bouw’ El Markhous blij met flexibele IT-partner’

Een vrouw in de bouw en nog succesvol ook. Souad El Markhous is helemaal op haar plek bij De Combi in Amsterdam, het aannemersbedrijf dat ze runt met Willie van Dijk. Ze timmeren voorspoedig aan de weg, óók dankzij de vruchtbare relatie met IT-partner Xcellent.

De Combi

Doorzettingsvermogen

De Combi was jarenlang een bekend aannemersbedrijf met elf vestigingen door het hele land. Totdat het in 2014 failliet werd verklaard. Met de Amsterdamse vestiging ging het echter goed. Dus hebben El Markhous en Van Dijk er alles aan gedaan om op eigen kracht een doorstart te maken. Met veel doorzettingsvermogen is het gelukt. ‘Ik kon mijn kindje toch niet uit handen geven?’

Sinds dat moment is El Markhous financieel directeur/eigenaar. De Combi moest weer vanaf nul beginnen, maar groeide al snel als kool. Het bedrijf verzorgt voornamelijk renovaties, onderhoud en restauraties van bestaand vastgoed. Door het hele land heen en zelfs buiten de landsgrenzen.

El Markhous: ‘Het gaat hartstikke goed. Onze grote kracht? We zijn naast aannemer vooral adviseur. We gaan naast de opdrachtgever zitten om mee te denken. Daarnaast: we doen wat we zeggen. De opleveringsdatum is heilig. Wat er ook gebeurt. Dat is net sport. We houden ervan om uitgedaagd te worden.’

De Combi

 

Versnelde processen

Ze weet nog hoe De Combi Amsterdam weer opstartte na het faillissement. Xcellent is toen van grote waarde geweest. ‘Alles was geknipt, alles lag plat. Lijnen dood, systeem dood. Als je dan geen flexibele IT-partner hebt die met je meedenkt, dan ben je nergens. Gelukkig hebben wij die met Xcellent wel.’

De rol van IT is voor De Combi en haar klanten alleen maar belangrijker geworden. Processen zijn versneld en efficiënter ingericht. De externe krachten/monteurs hoeven hun papieren briefjes niet meer naar het kantoor in Amsterdam te brengen. Administratieve handelingen voor, tijdens en na de oplevering van een bouwproject verrichten ze allemaal digitaal op een tablet en worden met één ’touch’ verstuurd. Nog een voorbeeld: als de externe calculator een begroting stuurde, klopte De Combi Amsterdam dat voorheen allemaal handmatig in. Dankzij een oplossing van Xcellent wordt het nu razendsnel ingelezen.

‘Onze IT-partner Xcellent maakt flexibel werken voor ons gemakkelijker’, zegt El Markhous. ‘Ze helpen ons bij het doorvoeren van technologische verbeteringen en innovaties. Ze communiceren vanuit onze behoeftes, leggen helder uit wat het ons brengt en begeleiden ons naar gewenste veranderingen. Zo kunnen wij met de tijd mee blijven gaan, onze processen efficiënter inrichten en kosten besparen. Kijk, IT is een grote, technische en complexe wereld. Xcellent is expert op dat gebied, dus moet je dat benutten. Zoals onze klanten dat met onze bouwexpertise doen.’

Gebruiker niet bekend.