Het fundament van bedrijven is steeds vaker IT, wat je ook doet. Het is voor bedrijven een uitdaging om zelf applicaties, zoals e-mail, opslag en filesharing te beheren. Bedrijven willen gewoon dat het werkt. Managed IT services en IT-support zorgt dat het werkt, wat je ook doet.

De voordelen van managed IT

Niet iedere medewerker weet wat er moet gebeuren als het systeem traag wordt. Sinds de digitalisering werken bedrijven steeds meer met digitale hulpmiddelen, maar het kennisniveau op het gebied van IT is niet meegegroeid. Met managed IT haal je IT-kennis in huis zonder de hoge kosten van een eigen IT-afdeling. Bedrijven worden ‘onder water’ voorzien van de laatste updates en krijgen tegen lagere kosten het beste van IT.

 

IT-helpdesk en servicedesk

Koptelefon servicedeskDe IT-helpdesk en de servicedesk zijn tweetalige IT-specialisten. Ze verstaan techniek en praten in heldere taal terug. Bedrijven kunnen hier terecht van vraag tot vraagstuk. We helpen onze klanten om IT volledig te benutten en adviseren (proactief) over het efficiënter gebruiken van applicaties.

Lees meer

 

Werkplek en systeembeheer

Werkplekbeheer Managed ITEen werkplek. Je zou bijna zeggen: wie heeft er nog een? Steeds vaker is een werkplek de locatie waar een medewerker wil werken. Dat kan thuis zijn, in de trein, maar ook op het strand van Bali. Met werkplekbeheer en systeembeheer nemen medewerkers hun werkplek met persoonlijke instellingen, voorkeuren en de laatste versies van documenten mee op alle apparaten naar iedere plek ter wereld.

Lees meer

 

Server en netwerkbeheer

De server en het netwerk zijn de stille krachten van bedrijven. De server is bij veel bedrijven al verplaatst naar de cloud, terwijl het netwerk bezig is aan eenzelfde opmars. Als beheerder van jouw server en netwerk garanderen we de continuïteit van jouw bedrijf en zorgen we dat je het maximale uit IT gaat halen.

Lees meer
Edwin van Korlaar
Wil jij meer weten over de voordelen van managed IT voor jouw organisatie? Ik kan je hier alles over vertellen. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.
Contact

Bestel gratis het Outsourcing Performance onderzoek