Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Het fundament van organisaties is steeds vaker IT, wat je ook doet. Het is alleen een uitdaging om zelf applicaties, zoals e-mail, opslag en filesharing te beheren. Bedrijven willen gewoon dat het werkt. Managed IT services voor slimme outsourcing van IT beheer & support zorgt dat het werkt, wat je ook doet.

De voordelen van managed IT services
Outsourcing IT Helpdesk & Servicedesk
Outsourcing Werkplek & Systeembeheer
Outsourcing Server & Netwerkbeheer

 

De voordelen van managed IT services

Voordelen managed IT servicesNiet iedere medewerker weet wat er moet gebeuren als het systeem traag wordt. Sinds de digitalisering werken bedrijven steeds meer met digitale hulpmiddelen, maar het kennisniveau op het gebied van IT is niet meegegroeid. Met managed IT services haal je IT kennis in huis zonder de hoge kosten van een eigen IT afdeling. Bedrijven worden via outsourcing ‘onder water’ voorzien van de laatste updates en krijgen tegen lagere kosten het beste van IT.

 

Outsourcing IT Helpdesk & Servicedesk

Outsourcing IT Helpdesk & ServicedeskDe IT Helpdesk & Servicedesk zijn ’tweetalige’ IT support specialisten. Ze verstaan techniek en praten in heldere taal terug. Bedrijven kunnen hier terecht van support vraag tot vraagstuk. We helpen onze klanten om IT volledig te benutten en adviseren (proactief) over het efficiënter gebruiken van applicaties.

IT Helpdesk & Servicedesk ▷

 

Outsourcing Werkplek & Systeembeheer

Outsourcing werkplekbeheer & systeembeheerEen werkplek. Je zou bijna zeggen: wie heeft er nog een? Steeds vaker is een werkplek de locatie waar een medewerker wil werken. Dat kan thuis zijn, in de trein, maar ook op het strand van Bali. Met werkplekbeheer en systeembeheer nemen medewerkers hun werkplek met persoonlijke instellingen, voorkeuren en de laatste versies van documenten mee op alle apparaten naar iedere plek ter wereld.

Werkplek & Systeembeheer ▷

 

Outsourcing Server & Netwerkbeheer

Outsourcing Serverbeheer & NetwerkbeheerDe server en het netwerk zijn de stille krachten van bedrijven. De server is bij veel bedrijven al verplaatst naar de cloud, terwijl het netwerk bezig is aan eenzelfde opmars. Als beheerder van jouw server en netwerk garanderen we de continuïteit van jouw bedrijf en zorgen we dat je het maximale uit IT gaat halen.

Server & Netwerkbeheer ▷

 

Managed IT services vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Heeft jouw bedrijf behoefte aan specialistische IT kennis zonder de kosten hoge van een eigen IT afdeling? Xcellent is een landelijke IT beheerder die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

Lars Nieuwenhuis
De voordelen van managed IT services voor jouw organisatie? Ik kan je alles vertellen over outsourcing van beheer en support. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.