Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Doorbreek de taalbarrière met de Microsoft-vertaalfunctie

15 juni 2021
Een ingewikkelde buitenlandse tekst vertalen? Geef de moed niet op en gebruik de Microsoft-vertaalfunctie. Vertaal een buitenlandse tekst direct naar het Nederlands of andersom. De kwaliteit van de vertalingen krijgt van ons een dikke voldoende!
Verder lezen

Online reserveren met Microsoft Bookings

1 juni 2021
Microsoft Bookings is een online reserveringstool waarmee je zelf een reserveringspagina in elkaar knutselt, zonder programmeerkennis!
Verder lezen

Zelf een instructievideo maken met Stream

18 mei 2021
Een zakelijke instructievideo opnemen met Stream? We leggen de verschillende opties uit en loodsen je door het proces!
Verder lezen

Bestand zoeken? Gebruik de Microsoft Edge-zoekfunctie

11 mei 2021
Wist je dat je met de Microsoft Edge-browser bestanden in de Office 365-omgeving kunt opzoeken? Lees snel verder!
Verder lezen

Next level vergaderen met Teams

4 mei 2021
Vergaderen met Teams is inmiddels onze tweede natuur. Om de vergaderbeleving zoveel mogelijk te personaliseren biedt Teams verschillende weergaven. In deze blogpost vertellen we over de verschillende opties die jouw vergaderervaring een boost geven!
Verder lezen

Microsoft Viva Insights

29 april 2021
Een tijdje terug hebben we Microsoft Viva behandeld: het nieuwe Microsoft platform dat de werknemer centraal stelt. Vandaag zoomen we in op een van de services: ‘Viva Insights’. Dit onderdeel wordt langzaam uitgerold en gaat veel moois brengen. Voor jou als individu, het team, managers en de organisatie.
Verder lezen

Fujitsu roept Xcellent uit tot Best Infrastructure Partner of the Year 2020

23 april 2021
Xcellent mag zich Best Infrastructure Partner of the Year 2020 noemen. Die eervolle en jaarlijks terugkerende Fujitsu Channel Award kreeg het Amersfoortse IT-bedrijf donderdagmiddag in een webcast uitgereikt door Fujitsu Nederland.
Verder lezen

Bespaar tijd met deze sneltoetsen voor Microsoft Teams

20 april 2021
Tijd is kostbaar. Ook in onze geliefde Teams-omgeving. Daarom houden we graag het tempo erin en gebruiken we sneltoetsen. Probeer ze eens uit en ontdek welke shortcuts voor jou van toegevoegde waarde zijn.
Verder lezen

Excel-bestand omzetten naar Microsoft Lists

13 april 2021
Passieve data in een Excel-bestand écht voor je laten werken of ben je op zoek naar een betere grafische voorstelling? Converteer dan een Excel-bestand naar een lijst in Microsoft Lists en giet data in een nieuw jasje. Profiteer van handige features, automatiseer acties met Power Automate en Lists doet de rest.
Verder lezen

Hoe gebruik je OneNote in Teams?

6 april 2021
Dankzij de handige integratie met Teams gebruik je OneNote ook samen met collega’s. Werken jullie aan een bepaald project in Teams? Gebruik OneNote dan als hét verzamelpunt voor alle aantekeningen. Zo heeft het hele team toegang tot relevante notities en loop je minder risico dat je langs elkaar heen werkt.
Verder lezen

Interfer en Xcellent: al zeventien jaar een match

30 maart 2021
Al zeventien jaar laat Interfer zich op IT-gebied adviseren door Xcellent, dat ook het werkplekbeheer verzorgt. De mensen van Xcellent ondergaan permanente bijscholing als het gaat om ontwikkelingen op IT-gebied. Zelf kunnen we dat niet allemaal bijhouden.’
Verder lezen

Vijf tips voor Outlook

30 maart 2021
Nog slimmer werken met Microsoft Outlook? We geven 5 handige tips waarmee je jouw productiviteit kan boosten! Lees snel verder.
Verder lezen
1 2 3 14