Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Partnership Willems Vastgoedonderhoud en Xcellent krijgt nieuw hoofdstuk

2 oktober 2019
De IT-omgeving van het in Rotterdam gevestigde bedrijf migreert de komende maanden naar het datacenter van Xcellent. Dit betekent ook een 'ver'SaaS'ing' van het landschap, met gebruik van Office 365 in de cloud.
Verder lezen

Xcellent en TEoC gaan samen met medewerkers en klanten voor hogere klantbeleving

19 september 2019
Xcellent begint per september aan een verbeterreis met medewerkers én klanten. Om de juiste route naar optimale klantbeleving af te leggen werkt het Amersfoortse IT-bedrijf samen met David Savage van The Experience of Customers (TEoC)
Verder lezen

Xcellent inspireert op kick-off Vitaal Netwerk Bussloo

28 juni 2019
Wederom deelt Xcellent haar kennis over vitaliteit op de werkvloer! Commercieel directeur Edwin van Korlaar en projectleider Vitaliteit Lars Nieuwenhuis spraken 24 mei op de kick-off van het nieuw opgerichte Vitaal Netwerk Bussloo, nadat niemand minder dan voormalig topzwemmer Pieter van den Hoogenband het podium al had bestegen.
Verder lezen

Vlasman kan toekomst tegemoet met nieuwe IT-oplossing van Xcellent

25 juni 2019
Een nieuwe opdracht van formaat voor Xcellent! Xcellent legt een nieuwe IT-infrastructuur aan voor Vlasman, een van de grotere sloopbedrijven in Nederland. Van traditioneel naar vernieuwend, van lokale servers naar de cloud en van remote desktop naar een wendbare oplossing.
Verder lezen

Op weg naar het Vitaalste bedrijf van Nederland: update van Lars

20 juni 2019
Xcellent doet dit jaar een gooi naar de titel Het Vitaalste Bedrijf van Nederland. Op weg naar de verkiezing eind dit jaar deelt Lars Nieuwenhuis, een van de kartrekkers, de ontwikkelingen. Wat waren de ‘wapenfeiten’ in de afgelopen periode?
Verder lezen

Sterke line-up betaalt zich uit: Outsource IT boordevol kennis en inspiratie

6 juni 2019
Nóg meer dan de vorige twee edities was Outsource IT 4 juni in Flint een evenement boordevol kennis, inspiratie en handvatten, met vaart én humor aangereikt door ondernemende topsprekers die digitale transformatie met succes in de praktijk brengen. Een terugblik.
Verder lezen

Smit & zoon vindt in Xcellent nieuwe IT-partner

6 juni 2019
Mooi nieuws: Xcellent gaat aan de slag voor Smit & zoon! Na een uitvoerig selectietraject koos het familiebedrijf met overtuiging voor de Amersfoortse IT-serviceprovider als beheerder van haar IT-omgeving.
Verder lezen

‘Speelsheid is de belangrijkste eigenschap om succesvol te ontwrichten’

8 mei 2019
Het laatste interview in de serie over Outsource IT 2019 is met spreker Marco Gianotten, CEO van het toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau Giarte en IT-visionair. Met zijn visie op het fenomeen digitaal transformeren.
Verder lezen

‘Onze expeditie is fantastisch, maar tegelijkertijd a hell of a job’

6 mei 2019
Het tweede interview in de serie over Outsource IT 2019 is met spreker Eric Razenberg, CEO van educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff. Natuurlijk met zijn kijk op digitale transformatie en samenwerken.
Verder lezen

Xcellent op ‘vrouwenjacht’: landelijke Girlsday een groot succes

17 april 2019
IT een mannenwereld? Niet als het aan Xcellent ligt! We willen graag meer vrouwen aan boord en deden dus mee aan de landelijke Girlsday. We wilden blijvende indruk maken en volgens ons is dat goed gelukt.
Verder lezen

‘Verander je mindset: technologie stelt je in staat klanten beter te bedienen’

15 april 2019
Outsource IT is in aantocht, tijd om warm te draaien. Dat doen we met een serie interviews met de sprekers die optreden. Aan Michiel Muller, mede-oprichter van online supermarkt Picnic, de eer om af te trappen.
Verder lezen

LFE intensiveert partnership met Xcellent en is klaar voor toekomst

3 april 2019
De wijnimporteur uit Maartensdijk kiest voor een oplossing die het voor haar medewerkers mogelijk maakt om te kunnen werken in een moderne omgeving. Met het oog op de toekomst is hiermee het fundament gelegd om gewenste innovaties door te voeren.
Verder lezen
1 2 3 7