Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Seeing AI: het Zwitsers zakmes voor collega’s met een visuele beperking

5 oktober 2021
Vandaag geen office 365 app, maar één uit een hele andere hoek: Microsoft Seeing AI. Deze Microsoft app is speciaal in het leven geroepen voor mensen met een visuele beperking. Seeing AI herkent objecten, teksten, barcodes, maar ook collega’s, kennissen en zelfs emoties.
Verder lezen

Nieuwe functies Outlook

21 september 2021
Benieuwd naar nieuwe functies van Outlook? We hebben de 5 belangrijkste voor je uitgelicht. Gebruik deze wijsheid en bespaar een hoop tijd en energie. Lees snel verder!
Verder lezen

Goedkeuringen in Teams

7 september 2021
Met goedkeuringen in Teams worden goedkeuringenprocessen binnen jouw organisatie een stuk eenvoudiger! Open de 'Goedkeuringen' app in Teams en ga direct aan de slag. We loodsen je door het proces en geven enkele praktische tips.
Verder lezen

Ontdek Viva Connections

24 augustus 2021
Microsoft Viva timmert hard aan de weg. Met de nieuwe module Viva Connections blijf je betrokken bij de organisatie. Ook als je op afstand werkt. Hoe deze digitale innovatie werkt? Lees snel verder!
Verder lezen

Plan medewerkers in met Microsoft Shifts

10 augustus 2021
Microsoft Shifts is een krachtige planningstool waarmee je vanuit Teams roosterplanningen maakt en medewerkers in dagdelen indeelt. Wij leggen je uit hoe!
Verder lezen

Doorbreek de taalbarrière met de Microsoft-vertaalfunctie

15 juni 2021
Een ingewikkelde buitenlandse tekst vertalen? Geef de moed niet op en gebruik de Microsoft-vertaalfunctie. Vertaal een buitenlandse tekst direct naar het Nederlands of andersom. De kwaliteit van de vertalingen krijgt van ons een dikke voldoende!
Verder lezen

Online reserveren met Microsoft Bookings

1 juni 2021
Microsoft Bookings is een online reserveringstool waarmee je zelf een reserveringspagina in elkaar knutselt, zonder programmeerkennis!
Verder lezen

Zelf een instructievideo maken met Stream

18 mei 2021
Een zakelijke instructievideo opnemen met Stream? We leggen de verschillende opties uit en loodsen je door het proces!
Verder lezen

Bestand zoeken? Gebruik de Microsoft Edge-zoekfunctie

11 mei 2021
Wist je dat je met de Microsoft Edge-browser bestanden in de Office 365-omgeving kunt opzoeken? Lees snel verder!
Verder lezen

Next level vergaderen met Teams

4 mei 2021
Vergaderen met Teams is inmiddels onze tweede natuur. Om de vergaderbeleving zoveel mogelijk te personaliseren biedt Teams verschillende weergaven. In deze blogpost vertellen we over de verschillende opties die jouw vergaderervaring een boost geven!
Verder lezen

Microsoft Viva Insights

29 april 2021
Een tijdje terug hebben we Microsoft Viva behandeld: het nieuwe Microsoft platform dat de werknemer centraal stelt. Vandaag zoomen we in op een van de services: ‘Viva Insights’. Dit onderdeel wordt langzaam uitgerold en gaat veel moois brengen. Voor jou als individu, het team, managers en de organisatie.
Verder lezen

Fujitsu roept Xcellent uit tot Best Infrastructure Partner of the Year 2020

23 april 2021
Xcellent mag zich Best Infrastructure Partner of the Year 2020 noemen. Die eervolle en jaarlijks terugkerende Fujitsu Channel Award kreeg het Amersfoortse IT-bedrijf donderdagmiddag in een webcast uitgereikt door Fujitsu Nederland.
Verder lezen
1 2 3 14