Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Veilig videobellen doe je zo!

27 mei 2020
Van de thermostaat tot je smart watch of babyfoon, stiekem hebben we behoorlijk wat 'slimme' apparaten in huis staan. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de beveiliging daarvan?
Verder lezen

Halveer je mailbox en ontdek het gemak van Yammer!

25 mei 2020
Binnen organisaties worden er behoorlijk wat interne mails rond gestuurd: verjaardagen, project updates, kantoor veranderingen. Dat moet toch handiger kunnen? Jazeker! Ontdek Yammer, de Microsoft applicatie voor interne communicatie.
Verder lezen

Hoe veilig zijn jouw slimme apparaten thuis eigenlijk?

14 mei 2020
Van de thermostaat tot je smart watch of babyfoon, stiekem hebben we behoorlijk wat 'slimme' apparaten in huis staan. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de beveiliging daarvan?
Verder lezen

Chaotisch typetje? Verberg je post it´s en start met OneNote!

7 mei 2020
We zijn er allemaal bekend mee, rondslingerende post-it's en notitieblokken. Rommelig én onoverzichtelijk want je weet niet meer waar je wat had opgeschreven. Maak het jezelf dus gemakkelijk en start met OneNote!
Verder lezen

Hoe veilig werk jij eigenlijk op je telefoon?

30 april 2020
We gebruiken onze mobiele telefoon tegenwoordig ook veel zakelijk en dat maakt het dus nóg verstandiger om je te verdiepen in de beveiligingsrisico's die je daarbij loopt: hoe veilig gebruik jij je mobiel?
Verder lezen

Denk jij dat je een echte Word pro bent?

20 april 2020
Velen van ons werken dagelijks met Word. De basics kennen we en veel extra functionaliteiten hebben we inmiddels ook ontdekt. En toch... zijn er nog veel meer toffe features die jij nog niet kent!
Verder lezen

Hoe veilig is jouw wifi thuis?

15 april 2020
Nu we veel thuiswerken zijn we doorgaans allang blij als onze wifi snel genoeg. Maar wist je dat het voor hackers kinderlijk eenvoudig is om in jouw thuisnetwerk in te breken? Lees onze tips voor veilige wifi thuis!
Verder lezen

Hoe To Do je helpt om thuis productief te zijn

14 april 2020
Thuiswerken kan best een uitdaging zijn als het aankomt op overzicht, focus en discipline. Maak gebruik van de slimme takenmanager To Do en werk ook thuis productief!
Verder lezen

Hoe creëer je thuis ook een fijne werkplek?

3 april 2020
Stoort het trage internet je? Of alle geluiden in huis? Nu je thuis werkt heb je natuurlijk ook behoefte aan een fijne werkplek. Wij geven je graag een aantal tips!
Verder lezen

Tijd voor een lente schoonmaak in je mailbox!

31 maart 2020
Veel medewerkers hebben een stuk minder te doen tijdens deze corona crisis. Je werkt thuis maar projecten liggen veelal stil. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je niks te doen hebt, hoog tijd voor een lente schoonmaak op je pc!
Verder lezen

Hoe houd je je weerstand op peil?

23 maart 2020
De kans is groot dat we er allemaal mee te maken krijgen, het corona virus. Daarom is het extra belangrijk om je weerstand op peil te houden zodat je weer snel herstelt. Lees onze tips!
Verder lezen

Hoe kun je efficiënt thuiswerken tijdens de corona crisis?

18 maart 2020
Door de corona crisis zijn velen genoodzaakt om thuis te werken. Dat is niet altijd even makkelijk, als je partner en kinderen ook thuis zijn. Wij schreven daarom een blog met handige tips om tóch efficiënt te blijven werken!
Verder lezen
1 2 3 9