Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT.

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! 

Dicht op IT-ontwikkelingen, dicht bij de klant

25 maart 2019
Samen met het groeiende team houdt de nieuwe directie de succesvolle Xcellent-koers aan. Op naar meer mooie ontwikkelingen voor Xcellent en haar klanten.
Verder lezen

Xcellent pakt door met thema vitaliteit en gaat voor goud

20 maart 2019
Twee jaar nadat het Amersfoortse IT-bedrijf de titel 'Het Vitaalste Bedrijf van Utrecht' won en brons pakte bij de landelijke verkiezing, gaat het in 2019 een gooi doen naar de hoofdprijs: 'Het Vitaalste Bedrijf van Nederland'.
Verder lezen

Outsource IT: kennisevenement keert terug in nieuwe stijl

18 maart 2019
Het doel blijft ook dit jaar om kennis en inspiratie te delen met middelgrote organisaties over IT en de ontwikkelingen in dit vakgebied. Het thema "Digitale transformatie en samenwerken" staat centraal.
Verder lezen

Vincere Groep versterkt positie in Noord-Nederland

12 maart 2019
Vincere Groep, onderdeel van de Zweedse Dustin Group, heeft Norisk IT Groep overgenomen. Norisk IT Groep is een leverancier van een breed portfolio van beheerde IT-diensten, variërend van infrastructuur tot werkplekken.
Verder lezen

Xcellent laat maatschappelijk hart spreken

5 maart 2019
Daarmee intensiveert Xcellent haar samenwerking met de eveneens Amersfoortse intermediair Matchpoint die betrokken ondernemen in de regio mogelijk maakt.
Verder lezen

‘GDPR betekent niet alleen maar voldoen aan het vinkje’

11 februari 2019
Door de komst van de GDPR is de bescherming van persoonsgegevens belangrijker dan ooit. Xcellent biedt bedrijven de helpende hand met haar nieuwe dienstverlening Compliance as a Service.
Verder lezen

Blije gezichten: Xcellent gunt kerstgift aan Burgerweeshuis

20 december 2018
Blije gezichten bij het Burgerweeshuis in Amersfoort! Ambtelijk secretaris Joost Gruijters ontving de inmiddels traditionele kerstgift van Xcellent uit handen van commercieel directeur Edwin van Korlaar.
Verder lezen

Scareware vanaf je eigen mailadres: trap er zeker niet in!

19 december 2018
In hackersland is een nieuwe aanvalsvorm in opkomst: scareware. Steeds vaker krijgen medewerkers van bedrijven mails binnen die verstuurd zijn vanaf hun eigen emailadres.
Verder lezen

Office Manager Karin de Graaf valt in de prijzen bij Xcellent-wedstrijd

18 december 2018
Office Manager Karin de Graaf is in de prijzen gevallen! Zij ontving uit handen van servicemanager Rogier Horde van Xcellent een Microsoft Surface Go.
Verder lezen

Xcellent verspreidt het woord over vitaliteit op kick-off V-LAB

19 november 2018
Collega Lars reikt dertig belangstellende directieleden en HR-professionals uit het bedrijfsleven nuttige handvatten en praktische tips aan.
Verder lezen

Docent in Bedrijf bij Xcellent: vruchtbare middag vol dialogen

15 november 2018
Xcellent was dinsdag 13 november een van de gastbedrijven tijdens Docent in Bedrijf, een initiatief van de lokale Werkgroep Onderwijs & Arbeidsmarkt.
Verder lezen

Lachende gezichten tijdens rondvaart door Amersfoortse grachten

13 november 2018
Xcellent-medewerkers voeren samen met leerlingen van de Van der Hoeveschool, een school voor speciaal basisonderwijs, door de grachten in de Amersfoortse binnenstad.
Verder lezen
1 2 3 6