Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Xcellent mag zich FD Gazelle noemen

19 oktober 2017
Xcellent mag zich FD Gazelle noemen. Het ICT-bedrijf is door Het Financieele Dagblad opgenomen in de jaarlijkse ranglijst van snelgroeiende bedrijven.
Verder lezen

Xcellent verwelkomt Intermaris als klant

18 september 2017
Met ingang van 1 april 2018 verzorgt het Xcellent het beheer van de ICT-omgeving van woningbouwcorporatie Intermaris uit Hoorn.
Verder lezen

Xcellent is ISAE 3402 gecertificeerd

13 september 2017
Xcellent is ISAE 3402 gecertificeerd. Lees wat u het oplevert en neem contact met ons op als u meer wil weten over de ISAE 3402 normering.
Verder lezen

Smartphone beveiliging in vier stappen!

12 september 2017
Dat het belangrijk is om uw smartphone te beveiligen, daarmee vertellen we niets nieuws. Lees ons Security blog hoe u dit het beste kan doen.
Verder lezen

Cybersecurity: wie is er verantwoordelijk voor?

6 juli 2017
Cybersecurity is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Nog altijd rijst regelmatig de vraag: wie is er nu uiteindelijk verantwoordelijk voor?
Verder lezen

Hoge cijfers voor Xcellent in Giarte-onderzoek

29 juni 2017
Xcellent heeft in de jaarlijkse vergelijkingsstudie Outsourcing Performance van Giarte hoge rapportcijfers voor haar diensten behaald.
Verder lezen

Een sterk wachtwoord, waarom eigenlijk?

22 juni 2017
Het lijkt een inkoppertje: een goed wachtwoord bedenken. Maar inkoppertjes kunnen ook tot gemakzucht leiden. Lees zes tips voor een sterk wachtwoord.
Verder lezen

Steeds meer hackers richten pijlen op het mkb

15 juni 2017
Hackers zoeken de weg van de minste weerstand zoeken: het MKB. Nick van Berge verteld u het hoe en waarom en biedt een oplossing.
Verder lezen

Xcellent bundelt krachten met groep ICT-bedrijven

12 juni 2017
Xcellent maakt met ingang van juni deel uit van de Vincere groep die zich richt op IT-, security- en communicatieoplossingen binnen een scala aan branches.
Verder lezen

Xcellent Vitaalste Bedrijf van Utrecht

2 juni 2017
Het Amersfoortse ICT-bedrijf Xcellent is vrijdag 2 juni uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Utrecht. Lees alles over vitaliteit binnen Xcellent.
Verder lezen

Doxware vs. Ransomware

12 mei 2017
Doxware gaat verder waar Ransomware stopt. Lees het artikel en zorg voor preventieve maatregelen. Neem contact op met onze security specialisten.
Verder lezen

Outsourcing IT Day in beeld

3 mei 2017
Xcellent organiseerde de Outsourcing IT Day. Heeft u die gemist? Geen nood! Bekijk hier de video van de Outsourcing IT Day.
Verder lezen