Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Meldplicht datalekken [blog 7/10]

3 april 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 7: Meldplicht datalekken.
Verder lezen

Functionaris voor de gegevensbescherming [Blog 6/10]

26 maart 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 6: Functionaris voor de gegevensbescherming.
Verder lezen

Privacy by design [blog 5/10]

19 maart 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 5: Privacy by design.
Verder lezen

DPIA: Data protection impact assessment [blog 4/10]

12 maart 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 4: DPIA: Data protection impact assessment.
Verder lezen

Overzicht verwerkingen [blog 3/10]

5 maart 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 3: overzicht verwerkingen.
Verder lezen

De rechten van betrokkenen [blog 2/10]

26 februari 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 2: de rechten van de betrokkenen.
Verder lezen

Vierde editie van nieuwsbulletin Focus is uit

22 februari 2018
De vierde editie van ons bulletin Focus is uit! Met Focus geven wij je een inkijkje in het boeiende en dynamische vak van IT.
Verder lezen

Bewustwording van de GDPR-wet [blog 1/10]

19 februari 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 1: bewustwording GDPR.
Verder lezen

Nieuwe website Xcellent live

15 februari 2018
Een nieuw jaar, een nieuwe website! Met trots presenteert Xcellent de compleet nieuwe versie van www.xcellent.nl.
Verder lezen

Woningstichting Barneveld kiest voor Xcellent

14 februari 2018
Woningstichting Barneveld kiest voor Xcellent als it-partner! En dat betekent een mooie nieuwe klant voor het Amersfoortse it-bedrijf.
Verder lezen

Edwin van Korlaar spreker tijdens event

18 januari 2018
De visie van Edwin op het thema "hoe overleef ik de arbeidsmarkt van de 21e eeuw" wordt vandaag door hem gepresenteerd.
Verder lezen

Xcellent: ‘Geen komeet, maar gedegen groeier’

28 december 2017
Xcellent is een snelle maar gedegen groeier in een dynamische industrie. Wat maakt dat het it-bedrijf de wind in de zeilen heeft?
Verder lezen