Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Traditionele kerstgift gaat naar CoMensha

21 december 2017
Tradities zijn er om in ere te houden. Ook dit jaar reikt Xcellent een kerstgift uit aan een goed doel. De gift van 1000 euro gaat dit keer naar CoMensha.
Verder lezen

Hackers op locatie: zo hou je ze tegen

14 december 2017
Hackers zoeken continu naar nieuwe inbraakmethodes. Zeker nu het algehele beveiligingsniveau van netwerkomgevingen toeneemt.
Verder lezen

Brons bij Het Vitaalste Bedrijf van Nederland

24 november 2017
Brons voor Xcellent! Xcellent kwam donderdag 23 november in de RAI als derde uit de bus bij de verkiezing van Het Vitaalste bedrijf.
Verder lezen

Organisaties nemen security niet serieus

21 november 2017
Lees hier meer over de redenen waarom organisaties geen preventieve acties ondernemen om hun netwerk te beveiligen, dus cybersecurity.
Verder lezen

Internationaal op de kaart

14 november 2017
Xcellent staat ook internationaal op de kaart. Als gastspreker wist Mark Schoonderbeek het publiek te boeien op een internationale IT-conferentie.
Verder lezen

Mark Schoonderbeek spreker op IT-conferentie

7 november 2017
De kennis van Xcellent op het gebied van securitydiensten wordt gepresenteerd op het Empower MSP London. Hou de site in de gaten voor een update.
Verder lezen

Vijf aanvalsvormen van social hacking

2 november 2017
Welke vijf vormen van aanvallen passen indringers het meeste toe bij social hacking? Lees de tips hoe je je ertegen kunt wapenen.
Verder lezen

Zó controleer je de toegang tot documenten

26 oktober 2017
Hoe voorkom je dat kwaadwillenden in je documenten komen? Lees meer over Azure Information Protection in het Securityblog van Dennis Blotenburg.
Verder lezen

GDPR: informatie beveiliging onder de loep

20 oktober 2017
In mei 2018 gaat er in Europa een nieuwe privacywetgeving van kracht: de General Data Protection Regulation. Wat betekent dit voor uw bedrijf?
Verder lezen

Xcellent mag zich FD Gazelle noemen

19 oktober 2017
Xcellent mag zich FD Gazelle noemen. Het ICT-bedrijf is door Het Financieele Dagblad opgenomen in de jaarlijkse ranglijst van snelgroeiende bedrijven.
Verder lezen

Xcellent verwelkomt Intermaris als klant

18 september 2017
Met ingang van 1 april 2018 verzorgt het Xcellent het beheer van de ICT-omgeving van woningbouwcorporatie Intermaris uit Hoorn.
Verder lezen

Xcellent is ISAE 3402 gecertificeerd

13 september 2017
Xcellent is ISAE 3402 gecertificeerd. Lees wat u het oplevert en neem contact met ons op als u meer wil weten over de ISAE 3402 normering.
Verder lezen