Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Organisaties nemen security niet serieus

21 november 2017
Lees hier meer over de redenen waarom organisaties geen preventieve acties ondernemen om hun netwerk te beveiligen, dus cybersecurity.
Verder lezen

Internationaal op de kaart

14 november 2017
Xcellent staat ook internationaal op de kaart. Als gastspreker wist Mark Schoonderbeek het publiek te boeien op een internationale IT-conferentie.
Verder lezen

Mark Schoonderbeek spreker op IT-conferentie

7 november 2017
De kennis van Xcellent op het gebied van securitydiensten wordt gepresenteerd op het Empower MSP London. Hou de site in de gaten voor een update.
Verder lezen

Vijf aanvalsvormen van social hacking

2 november 2017
Welke vijf vormen van aanvallen passen indringers het meeste toe bij social hacking? Lees de tips hoe je je ertegen kunt wapenen.
Verder lezen

Zó controleer je de toegang tot documenten

26 oktober 2017
Hoe voorkom je dat kwaadwillenden in je documenten komen? Lees meer over Azure Information Protection in het Securityblog van Dennis Blotenburg.
Verder lezen

GDPR: informatie beveiliging onder de loep

20 oktober 2017
In mei 2018 gaat er in Europa een nieuwe privacywetgeving van kracht: de General Data Protection Regulation. Wat betekent dit voor uw bedrijf?
Verder lezen

Xcellent mag zich FD Gazelle noemen

19 oktober 2017
Xcellent mag zich FD Gazelle noemen. Het ICT-bedrijf is door Het Financieele Dagblad opgenomen in de jaarlijkse ranglijst van snelgroeiende bedrijven.
Verder lezen

Xcellent verwelkomt Intermaris als klant

18 september 2017
Met ingang van 1 april 2018 verzorgt het Xcellent het beheer van de ICT-omgeving van woningbouwcorporatie Intermaris uit Hoorn.
Verder lezen

Xcellent is ISAE 3402 gecertificeerd

13 september 2017
Xcellent is ISAE 3402 gecertificeerd. Lees wat u het oplevert en neem contact met ons op als u meer wil weten over de ISAE 3402 normering.
Verder lezen

Smartphone beveiliging in vier stappen!

12 september 2017
Dat het belangrijk is om uw smartphone te beveiligen, daarmee vertellen we niets nieuws. Lees ons Security blog hoe u dit het beste kan doen.
Verder lezen

Cybersecurity: wie is er verantwoordelijk voor?

6 juli 2017
Cybersecurity is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Nog altijd rijst regelmatig de vraag: wie is er nu uiteindelijk verantwoordelijk voor?
Verder lezen

Hoge cijfers voor Xcellent in Giarte-onderzoek

29 juni 2017
Xcellent heeft in de jaarlijkse vergelijkingsstudie Outsourcing Performance van Giarte hoge rapportcijfers voor haar diensten behaald.
Verder lezen