Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Steeds meer hackers richten pijlen op het mkb

15 juni 2017
Hackers zoeken de weg van de minste weerstand zoeken: het MKB. Nick van Berge verteld u het hoe en waarom en biedt een oplossing.
Verder lezen

Xcellent bundelt krachten met groep ICT-bedrijven

12 juni 2017
Xcellent maakt met ingang van juni deel uit van de Vincere groep die zich richt op IT-, security- en communicatieoplossingen binnen een scala aan branches.
Verder lezen

Xcellent Vitaalste Bedrijf van Utrecht

2 juni 2017
Het Amersfoortse ICT-bedrijf Xcellent is vrijdag 2 juni uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Utrecht. Lees alles over vitaliteit binnen Xcellent.
Verder lezen

Doxware vs. Ransomware

12 mei 2017
Doxware gaat verder waar Ransomware stopt. Lees het artikel en zorg voor preventieve maatregelen. Neem contact op met onze security specialisten.
Verder lezen

Outsourcing IT Day in beeld

3 mei 2017
Xcellent organiseerde de Outsourcing IT Day. Heeft u die gemist? Geen nood! Bekijk hier de video van de Outsourcing IT Day.
Verder lezen

Outsourcing IT Day: wervelwind van trends, kansen en inspiratie

12 april 2017
Een uitgebreid verslag van de Outsourcing IT Day. Lees het hele verslag, bekijk de presentaties en laat ons weten wat je van de dag vindt.
Verder lezen

HTTP-sites onveilig. Wat kun je doen?

14 januari 2017
Vanaf januari 2017 zullen http-websites die wachtwoorden of creditcardgegevens versturen als onveilig bestempeld worden. Lees wat dit voor u betekent.
Verder lezen

Kennisplatform Outsourcing IT live

12 december 2016
Wilt u meer weten over Outsourcing IT? Bezoek het kennisplatform outsourcing IT. Oriënteer, doe kennis op en laat u inspireren en blijf vooral terugkomen!
Verder lezen
1 12 13 14