Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Smartphone beveiliging in vier stappen!

12 september 2017
Dat het belangrijk is om uw smartphone te beveiligen, daarmee vertellen we niets nieuws. Lees ons Security blog hoe u dit het beste kan doen.
Verder lezen

Cybersecurity: wie is er verantwoordelijk voor?

6 juli 2017
Cybersecurity is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Nog altijd rijst regelmatig de vraag: wie is er nu uiteindelijk verantwoordelijk voor?
Verder lezen

Hoge cijfers voor Xcellent in Giarte-onderzoek

29 juni 2017
Xcellent heeft in de jaarlijkse vergelijkingsstudie Outsourcing Performance van Giarte hoge rapportcijfers voor haar diensten behaald.
Verder lezen

Een sterk wachtwoord, waarom eigenlijk?

22 juni 2017
Het lijkt een inkoppertje: een goed wachtwoord bedenken. Maar inkoppertjes kunnen ook tot gemakzucht leiden. Lees zes tips voor een sterk wachtwoord.
Verder lezen

Steeds meer hackers richten pijlen op het mkb

15 juni 2017
Hackers zoeken de weg van de minste weerstand zoeken: het MKB. Nick van Berge verteld u het hoe en waarom en biedt een oplossing.
Verder lezen

Xcellent bundelt krachten met groep ICT-bedrijven

12 juni 2017
Xcellent maakt met ingang van juni deel uit van de Vincere groep die zich richt op IT-, security- en communicatieoplossingen binnen een scala aan branches.
Verder lezen

Xcellent Vitaalste Bedrijf van Utrecht

2 juni 2017
Het Amersfoortse ICT-bedrijf Xcellent is vrijdag 2 juni uitgeroepen tot het Vitaalste Bedrijf van Utrecht. Lees alles over vitaliteit binnen Xcellent.
Verder lezen

Doxware vs. Ransomware

12 mei 2017
Doxware gaat verder waar Ransomware stopt. Lees het artikel en zorg voor preventieve maatregelen. Neem contact op met onze security specialisten.
Verder lezen

Outsourcing IT Day in beeld

3 mei 2017
Xcellent organiseerde de Outsourcing IT Day. Heeft u die gemist? Geen nood! Bekijk hier de video van de Outsourcing IT Day.
Verder lezen

Outsourcing IT Day: wervelwind van trends, kansen en inspiratie

12 april 2017
Een uitgebreid verslag van de Outsourcing IT Day. Lees het hele verslag, bekijk de presentaties en laat ons weten wat je van de dag vindt.
Verder lezen

HTTP-sites onveilig. Wat kun je doen?

14 januari 2017
Vanaf januari 2017 zullen http-websites die wachtwoorden of creditcardgegevens versturen als onveilig bestempeld worden. Lees wat dit voor u betekent.
Verder lezen

Kennisplatform Outsourcing IT live

12 december 2016
Wilt u meer weten over Outsourcing IT? Bezoek het kennisplatform outsourcing IT. Oriënteer, doe kennis op en laat u inspireren en blijf vooral terugkomen!
Verder lezen
1 12 13 14