Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

App gedownload? Lees hier waarom je deze beter goed kunt checken!

2 juli 2020
Al met al hebben wij Nederlanders zo´n 31 apps op onze telefoon staan maar we gebruiken slechts 30% hiervan. Geen slecht idee om eens kritisch te kijken naar jouw apps en de machtigingen die je hebt afgegeven.
Verder lezen

Gun jezelf gemak en tijdswinst: automatiseer je taken met Flow!

24 juni 2020
Al met al voeren we dagelijks best wat herhalende taken uit. Tijdrovend, vervelend en... ook onnodig! Leer werken met Power Automate, de slimme automatiseringstool van Microsoft.
Verder lezen

Waarom je echt niet op openbare wifi wilt werken

18 juni 2020
Mocht je je huiskamer inmiddels wel gezien hebben, dan kun je nu ook weer lekker gaan werken in je favoriete koffiezaak. Maar hoe veilig is openbare wifi eigenlijk? En hoe zorg je voor een veilige verbinding met websites?
Verder lezen

Planner, dé online tool om je taken te monitoren

4 juni 2020
Lastig om de voortgang (of het overzicht) van je eigen taken bij te houden? Of niet geheel onbelangrijk, die van je teamleden? Ontdek Planner en verdeel eenvoudig taken, monitor de werkdruk binnen je team en werk effectief samen aan projecten.
Verder lezen

Veilig videobellen doe je zo!

27 mei 2020
Van de thermostaat tot je smart watch of babyfoon, stiekem hebben we behoorlijk wat 'slimme' apparaten in huis staan. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de beveiliging daarvan?
Verder lezen

Halveer je mailbox en ontdek het gemak van Yammer!

25 mei 2020
Binnen organisaties worden er behoorlijk wat interne mails rond gestuurd: verjaardagen, project updates, kantoor veranderingen. Dat moet toch handiger kunnen? Jazeker! Ontdek Yammer, de Microsoft applicatie voor interne communicatie.
Verder lezen

Hoe veilig zijn jouw slimme apparaten thuis eigenlijk?

14 mei 2020
Van de thermostaat tot je smart watch of babyfoon, stiekem hebben we behoorlijk wat 'slimme' apparaten in huis staan. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de beveiliging daarvan?
Verder lezen

Chaotisch typetje? Verberg je post it´s en start met OneNote!

7 mei 2020
We zijn er allemaal bekend mee, rondslingerende post-it's en notitieblokken. Rommelig én onoverzichtelijk want je weet niet meer waar je wat had opgeschreven. Maak het jezelf dus gemakkelijk en start met OneNote!
Verder lezen

Hoe veilig werk jij eigenlijk op je telefoon?

30 april 2020
We gebruiken onze mobiele telefoon tegenwoordig ook veel zakelijk en dat maakt het dus nóg verstandiger om je te verdiepen in de beveiligingsrisico's die je daarbij loopt: hoe veilig gebruik jij je mobiel?
Verder lezen

Denk jij dat je een echte Word pro bent?

20 april 2020
Velen van ons werken dagelijks met Word. De basics kennen we en veel extra functionaliteiten hebben we inmiddels ook ontdekt. En toch... zijn er nog veel meer toffe features die jij nog niet kent!
Verder lezen

Hoe veilig is jouw wifi thuis?

15 april 2020
Nu we veel thuiswerken zijn we doorgaans allang blij als onze wifi snel genoeg. Maar wist je dat het voor hackers kinderlijk eenvoudig is om in jouw thuisnetwerk in te breken? Lees onze tips voor veilige wifi thuis!
Verder lezen

Hoe To Do je helpt om thuis productief te zijn

14 april 2020
Thuiswerken kan best een uitdaging zijn als het aankomt op overzicht, focus en discipline. Maak gebruik van de slimme takenmanager To Do en werk ook thuis productief!
Verder lezen