Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe hackers jouw social media gebruiken

18 maart 2020
Veel medewerkers gebruiken hun telefoon en laptop zowel privé als zakelijk. Dus ook social media. Daar zitten echter wel de nodige risico's aan vast. Hackers kunnen namelijk op verrassende manieren aan jouw gegevens komen.
Verder lezen

Maatregelen Xcellent rondom ontwikkelingen coronavirus

16 maart 2020
Xcellent volgt de ontwikkeling rondom het coronavirus op de voet. We volgen de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe. Vanaf vandaag hanteert Xcellent daarom de volgende maatregelen en deze blijven gelden tot minimaal 28 april 2020.
Verder lezen

Van harde schijf naar OneDrive – ontdek het gemak van werken in de Cloud

9 maart 2020
Van gegevens opslaan op de harde schijf naar werken in de Cloud. Microsoft heeft hier talloze handige applicaties voor ontwikkeld, zoals OneDrive. Wat kun je nu precies met deze app en waar gebruik je het voor? Lees verder.
Verder lezen

Stratex naar modern workplace met nieuwe IT-partner Xcellent

6 maart 2020
Xcellent is de nieuwe IT-partner van Stratex. Deze snel groeiende specialist in workforcemanagement uit Capelle aan den IJssel gaat de komende maanden aan de hand van Xcellent over naar de modern workplace.
Verder lezen

Waarom wachtwoordvrij werken de toekomst is

27 februari 2020
Zowel op werk als privé gebruiken we veel wachtwoorden en daar zitten best wat nadelen aan. Denk aan stress, downtime en veiligheid. Lees meer over de toekomst van wachtwoordvrij werken
Verder lezen

Waarom werken in ICT te gek is!

26 februari 2020
Saai, stoffig en vol met nerds... hoog tijd om deze vooroordelen over werken in de ICT branche weg te nemen. Werken in ICT is namelijk te gek! Benieuwd waarom? Lees er alles over in ons nieuwe blog!
Verder lezen

De 5 meest gestelde vragen over vergaderen in Teams

10 februari 2020
Vergaderen in Teams is handig én efficiënt! Real-time notuleren, automatisch opgeslagen en meer handige features. Maar hoe werkt het nu precies? Bekijk de 5 meest gestelde vragen over vergaderen in Teams.
Verder lezen

Multidisciplinair werken – Hoe Teams bijdraagt aan een betere samenwerking

4 februari 2020
Werken in multidisciplinaire teams kan best een uitdaging zijn. Zeker als je maar gedeeltelijk toegang hebt tot documenten of moet zoeken naar takenlijsten. Lees mee over het gebruik van Teams!
Verder lezen

Phishing mails op het werk – harde cijfers en praktische tips!

30 januari 2020
Heb jij weleens op een malafide link geklikt of heb je moeite om phishing mails te herkennen? Geen zorgen, je bent niet de enige. We geven je graag tips en voorbeelden, lees verder
Verder lezen

Welke ICT beurzen ga jij bezoeken in 2020?

28 januari 2020
Als ICT specialist wil je 'on top of your game' blijven. Tijd dus om je te verdiepen in de meest interessante ICT events, beurzen en conferenties die in 2020 zullen plaatsvinden. Welke ga jij bezoeken?
Verder lezen

Wat kan ik met Microsoft Teams?

22 januari 2020
Ben jij ook klaar met al die verschillende versies van documenten, onoverzichtelijke communicatie of talloze vergaderingen? Dat kan effectiever! Lees verder en ontdek de voordelen van Teams.
Verder lezen

Hoe makkelijk is het hacken van een wachtwoord?

15 januari 2020
Hoe eenvoudig is jouw wachtwoord eigenlijk te kraken en welke technieken gebruikers hackers zo al? Wat kun je zelf doen om wél veilig te werken? Lees er alles over in ons nieuwe blog!
Verder lezen