Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT.

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! 

Seminar IT-security awareness: beloftevolle kick-off nieuwe dienstverlening

12 november 2018
De bijeenkomst betekende tevens de aftrap voor een nieuwe dienstverlening van Xcellent om bedrijven hierbij te helpen: Awareness Suite.
Verder lezen

Mud Masters 2018: enorme voldoening op koudste 23 september ooit

1 november 2018
Strijden! Dat was wat vijftien sportieve Xcellent-medewerkers 23 september deden tijdens de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen. En hoe! Door weer en wind en langs diverse hindernissen.
Verder lezen

Wandel- en fietstocht met bewoners De Horizon maakt diepe indruk

11 oktober 2018
Een middag van vermaak, maar ook van diepe indrukken. Zo kijken de vier Xcellent-medewerkers terug op de wandel- en fietstocht met drie bewoners van De Horizon, een woonvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.
Verder lezen

Van Korlaar op SEE 2018: een optreden met vaart en waardevolle tips

4 oktober 2018
Edwin van Korlaar heeft 2 oktober met succes een presentatie gehouden tijdens het Service Excellence Experience 2018 (SEE). Hij sprak over klanttevredenheid en de continue verbeterreis die Xcellent maakt.
Verder lezen

Bijzonder: jong en oud samen op pad in de Eemhaven!

2 oktober 2018
Zeven medewerkers van Xcellent gingen op pad met evenveel bewoners van het Amersfoortse woonzorgcentrum de Koperhorst. Het werd een middag vol bijzondere ontmoetingen, geschiedenislesjes en vrolijke gezichten.
Verder lezen

Xcellent scoort ruime voldoendes in Giarte onderzoek

18 juli 2018
Xcellent heeft in de jaarlijkse vergelijkingsstudie Outsourcing Performance van Giarte ruime voldoendes gescoord. Op het onderdeel Infrastructure Management mag het zelfs een klinkende 8,1 noteren.
Verder lezen

Harvest House kiest voor Xcellent als IT-partner

11 juli 2018
Xcellent mag wederom een mooie nieuwe klant verwelkomen! Harvest House, Nederlands grootste telersvereniging op het gebied van vruchtgroenten, kiest voor het Amersfoortse ICT-bedrijf voor de bouw en het beheer van haar nieuwe ICT-omgeving.
Verder lezen

Practice what you preach: ook Xcellent is GDPR-proof!

9 juli 2018
Xcellent vindt zorgvuldige omgang met persoonsgegevens belangrijk. De urgentie is door de komst van de GDPR, die op 25 mei in werking is getreden, alleen maar toegenomen. Daarom moet Xcellent zelf het goede voorbeeld geven in de naleving van de nieuwe privacywet.
Verder lezen

Xcellent ontvangt de MSP of the Year 2018 Award

21 juni 2018
Afgelopen maand is collega Sven Buijvoets op het Solarwinds EmpowerMSP event in Amsterdam geweest. Hier heeft hij, namens Xcellent, de MSP of the Year 2018 Award in ontvangst mogen nemen.
Verder lezen

Xcellent-bikkels werken zich in het zweet voor De Vosheuvel

6 juni 2018
De klusmiddag was niet alleen de aftrap van de kersverse samenwerking met stichting Matchpoint, maar betekende ook de start van een nieuw onderdeel van de vitaliteitsbeweging van Xcellent.
Verder lezen

Twintig jaar Xcellent: scherp oog voor de juiste IT-oplossing

4 juni 2018
Xcellent bestaat twintig jaar! En dat is goed gevierd met ruim honderd medewerkers en hun gezinnen. Het is ook een mooi moment voor reflectie.
Verder lezen

Toestemming [blog 10/10]

23 april 2018
In een tiendelige blogserie nemen we je mee langs de tien stappen van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze week blog 10: Toestemming.
Verder lezen