Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Next level vergaderen met Teams

4 mei 2021
Vergaderen met Teams is inmiddels onze tweede natuur. Om de vergaderbeleving zoveel mogelijk te personaliseren biedt Teams verschillende weergaven. In deze blogpost vertellen we over de verschillende opties die jouw vergaderervaring een boost geven!
Verder lezen

Microsoft Viva Insights

29 april 2021
Een tijdje terug hebben we Microsoft Viva behandeld: het nieuwe Microsoft platform dat de werknemer centraal stelt. Vandaag zoomen we in op een van de services: ‘Viva Insights’. Dit onderdeel wordt langzaam uitgerold en gaat veel moois brengen. Voor jou als individu, het team, managers en de organisatie.
Verder lezen

Fujitsu roept Xcellent uit tot Best Infrastructure Partner of the Year 2020

23 april 2021
Xcellent mag zich Best Infrastructure Partner of the Year 2020 noemen. Die eervolle en jaarlijks terugkerende Fujitsu Channel Award kreeg het Amersfoortse IT-bedrijf donderdagmiddag in een webcast uitgereikt door Fujitsu Nederland.
Verder lezen

Bespaar tijd met deze sneltoetsen voor Microsoft Teams

20 april 2021
Tijd is kostbaar. Ook in onze geliefde Teams-omgeving. Daarom houden we graag het tempo erin en gebruiken we sneltoetsen. Probeer ze eens uit en ontdek welke shortcuts voor jou van toegevoegde waarde zijn.
Verder lezen

Excel-bestand omzetten naar Microsoft Lists

13 april 2021
Passieve data in een Excel-bestand écht voor je laten werken of ben je op zoek naar een betere grafische voorstelling? Converteer dan een Excel-bestand naar een lijst in Microsoft Lists en giet data in een nieuw jasje. Profiteer van handige features, automatiseer acties met Power Automate en Lists doet de rest.
Verder lezen

Hoe gebruik je OneNote in Teams?

6 april 2021
Dankzij de handige integratie met Teams gebruik je OneNote ook samen met collega’s. Werken jullie aan een bepaald project in Teams? Gebruik OneNote dan als hét verzamelpunt voor alle aantekeningen. Zo heeft het hele team toegang tot relevante notities en loop je minder risico dat je langs elkaar heen werkt.
Verder lezen

Interfer en Xcellent: al zeventien jaar een match

30 maart 2021
Al zeventien jaar laat Interfer zich op IT-gebied adviseren door Xcellent, dat ook het werkplekbeheer verzorgt. De mensen van Xcellent ondergaan permanente bijscholing als het gaat om ontwikkelingen op IT-gebied. Zelf kunnen we dat niet allemaal bijhouden.’
Verder lezen

Vijf tips voor Outlook

30 maart 2021
Nog slimmer werken met Microsoft Outlook? We geven 5 handige tips waarmee je jouw productiviteit kan boosten! Lees snel verder.
Verder lezen

Nieuwe functies Microsoft Teams

23 maart 2021
Ben jij ook een fervent Microsoft Teams-gebruiker? Dan word je vast vrolijk van de nieuwe Teams functies die binnenkort het levenslicht zien! We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.
Verder lezen

Vijf tips voor gebruik OneDrive Business

16 maart 2021
Werken met OneDrive for Business is dagelijkse prik voor jou en kent weinig geheimen meer. Of toch wel? Om het zekere voor het onzekere te nemen geven we enkele praktische tips. Ontdek snel hoe jij deze persoonlijke opslagruimte nog efficiënter kan gebruiken!
Verder lezen

Whitepaper: Jouw Office 365-Navigatie

15 maart 2021
Office 365 van Microsoft maakt jouw werkzame leven als eindgebruiker makkelijker. Het is een gereedschapskist waaruit je kunt pakken wat je op dat moment van pas komt. Ontdek hoe deze ‘gereedschapskist’ van Microsoft werkt en download het whitepaper.
Verder lezen

Xcellent is een partner zoals wij: praktisch, ambitieus en kwalitatief vooroplopend

10 maart 2021
Wij zochten een partner die is zoals wij: praktisch, flexibel en ambitieus, maar wel kwalitatief vooroplopend. Die kenmerken vonden we na een vergelijking van verschillende IT-partijen in Xcellent.
Verder lezen