Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT.

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! 

‘GDPR betekent niet alleen maar voldoen aan het vinkje’

11 februari 2019
Door de komst van de GDPR is de bescherming van persoonsgegevens belangrijker dan ooit. Xcellent biedt bedrijven de helpende hand met haar nieuwe dienstverlening Compliance as a Service.
Verder lezen

Blije gezichten: Xcellent gunt kerstgift aan Burgerweeshuis

20 december 2018
Blije gezichten bij het Burgerweeshuis in Amersfoort! Ambtelijk secretaris Joost Gruijters ontving de inmiddels traditionele kerstgift van Xcellent uit handen van commercieel directeur Edwin van Korlaar.
Verder lezen

Scareware vanaf je eigen mailadres: trap er zeker niet in!

19 december 2018
In hackersland is een nieuwe aanvalsvorm in opkomst: scareware. Steeds vaker krijgen medewerkers van bedrijven mails binnen die verstuurd zijn vanaf hun eigen emailadres.
Verder lezen

Office Manager Karin de Graaf valt in de prijzen bij Xcellent-wedstrijd

18 december 2018
Office Manager Karin de Graaf is in de prijzen gevallen! Zij ontving uit handen van servicemanager Rogier Horde van Xcellent een Microsoft Surface Go.
Verder lezen

Xcellent verspreidt het woord over vitaliteit op kick-off V-LAB

19 november 2018
Collega Lars reikt dertig belangstellende directieleden en HR-professionals uit het bedrijfsleven nuttige handvatten en praktische tips aan.
Verder lezen

Docent in Bedrijf bij Xcellent: vruchtbare middag vol dialogen

15 november 2018
Xcellent was dinsdag 13 november een van de gastbedrijven tijdens Docent in Bedrijf, een initiatief van de lokale Werkgroep Onderwijs & Arbeidsmarkt.
Verder lezen

Lachende gezichten tijdens rondvaart door Amersfoortse grachten

13 november 2018
Xcellent-medewerkers voeren samen met leerlingen van de Van der Hoeveschool, een school voor speciaal basisonderwijs, door de grachten in de Amersfoortse binnenstad.
Verder lezen

Seminar IT-security awareness: beloftevolle kick-off nieuwe dienstverlening

12 november 2018
De bijeenkomst betekende tevens de aftrap voor een nieuwe dienstverlening van Xcellent om bedrijven hierbij te helpen: Awareness Suite.
Verder lezen

Mud Masters 2018: enorme voldoening op koudste 23 september ooit

1 november 2018
Strijden! Dat was wat vijftien sportieve Xcellent-medewerkers 23 september deden tijdens de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen. En hoe! Door weer en wind en langs diverse hindernissen.
Verder lezen

Wandel- en fietstocht met bewoners De Horizon maakt diepe indruk

11 oktober 2018
Een middag van vermaak, maar ook van diepe indrukken. Zo kijken de vier Xcellent-medewerkers terug op de wandel- en fietstocht met drie bewoners van De Horizon, een woonvorm voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.
Verder lezen

Van Korlaar op SEE 2018: een optreden met vaart en waardevolle tips

4 oktober 2018
Edwin van Korlaar heeft 2 oktober met succes een presentatie gehouden tijdens het Service Excellence Experience 2018 (SEE). Hij sprak over klanttevredenheid en de continue verbeterreis die Xcellent maakt.
Verder lezen

Bijzonder: jong en oud samen op pad in de Eemhaven!

2 oktober 2018
Zeven medewerkers van Xcellent gingen op pad met evenveel bewoners van het Amersfoortse woonzorgcentrum de Koperhorst. Het werd een middag vol bijzondere ontmoetingen, geschiedenislesjes en vrolijke gezichten.
Verder lezen