Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe creëer je thuis ook een fijne werkplek?

3 april 2020
Stoort het trage internet je? Of alle geluiden in huis? Nu je thuis werkt heb je natuurlijk ook behoefte aan een fijne werkplek. Wij geven je graag een aantal tips!
Verder lezen

Tijd voor een lente schoonmaak in je mailbox!

31 maart 2020
Veel medewerkers hebben een stuk minder te doen tijdens deze corona crisis. Je werkt thuis maar projecten liggen veelal stil. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je niks te doen hebt, hoog tijd voor een lente schoonmaak op je pc!
Verder lezen

Hoe houd je je weerstand op peil?

23 maart 2020
De kans is groot dat we er allemaal mee te maken krijgen, het corona virus. Daarom is het extra belangrijk om je weerstand op peil te houden zodat je weer snel herstelt. Lees onze tips!
Verder lezen

Hoe kun je efficiënt thuiswerken tijdens de corona crisis?

18 maart 2020
Door de corona crisis zijn velen genoodzaakt om thuis te werken. Dat is niet altijd even makkelijk, als je partner en kinderen ook thuis zijn. Wij schreven daarom een blog met handige tips om tóch efficiënt te blijven werken!
Verder lezen

Hoe hackers jouw social media gebruiken

18 maart 2020
Veel medewerkers gebruiken hun telefoon en laptop zowel privé als zakelijk. Dus ook social media. Daar zitten echter wel de nodige risico's aan vast. Hackers kunnen namelijk op verrassende manieren aan jouw gegevens komen.
Verder lezen

Maatregelen Xcellent rondom ontwikkelingen coronavirus

16 maart 2020
Xcellent volgt de ontwikkeling rondom het coronavirus op de voet. We volgen de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe. Vanaf vandaag hanteert Xcellent daarom de volgende maatregelen en deze blijven gelden tot minimaal 28 april 2020.
Verder lezen

Van harde schijf naar OneDrive – ontdek het gemak van werken in de Cloud

9 maart 2020
Van gegevens opslaan op de harde schijf naar werken in de Cloud. Microsoft heeft hier talloze handige applicaties voor ontwikkeld, zoals OneDrive. Wat kun je nu precies met deze app en waar gebruik je het voor? Lees verder.
Verder lezen

Stratex naar modern workplace met nieuwe IT-partner Xcellent

6 maart 2020
Xcellent is de nieuwe IT-partner van Stratex. Deze snel groeiende specialist in workforcemanagement uit Capelle aan den IJssel gaat de komende maanden aan de hand van Xcellent over naar de modern workplace.
Verder lezen

Waarom wachtwoordvrij werken de toekomst is

27 februari 2020
Zowel op werk als privé gebruiken we veel wachtwoorden en daar zitten best wat nadelen aan. Denk aan stress, downtime en veiligheid. Lees meer over de toekomst van wachtwoordvrij werken
Verder lezen

Waarom werken in ICT te gek is!

26 februari 2020
Saai, stoffig en vol met nerds... hoog tijd om deze vooroordelen over werken in de ICT branche weg te nemen. Werken in ICT is namelijk te gek! Benieuwd waarom? Lees er alles over in ons nieuwe blog!
Verder lezen

De 5 meest gestelde vragen over vergaderen in Teams

10 februari 2020
Vergaderen in Teams is handig én efficiënt! Real-time notuleren, automatisch opgeslagen en meer handige features. Maar hoe werkt het nu precies? Bekijk de 5 meest gestelde vragen over vergaderen in Teams.
Verder lezen

Multidisciplinair werken – Hoe Teams bijdraagt aan een betere samenwerking

4 februari 2020
Werken in multidisciplinaire teams kan best een uitdaging zijn. Zeker als je maar gedeeltelijk toegang hebt tot documenten of moet zoeken naar takenlijsten. Lees mee over het gebruik van Teams!
Verder lezen