Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Een externe uitnodigen binnen Teams

15 december 2020
Een externe uitnodigen binnen Teams; daar is geen hogere wiskunde voor nodig. Leg wel afspraken & spelregels vast, zodat jouw organisatie hier op een verantwoorde, veilige manier mee omgaat.
Verder lezen

Veilig data delen met mensen buiten je organisatie

8 december 2020
Veilig data delen met mensen buiten de organisatie? Dat doen we vanuit Office 365, want samen werken in bestanden = efficiënt werken. Voordat we een externe uitnodigen, dienen wel een aantal zaken op orde te zijn. Zo wordt extern data delen veilig en duidelijk voor iedereen.
Verder lezen

Hoe deel ik mijn scherm in Teams?

1 december 2020
Zo moeilijk is dat toch niet, een scherm delen met Teams? Het deelscherm tover je zo tevoorschijn, maar dan begint de uitdaging pas. Welke optie kies je en waar moet je allemaal rekening mee houden?
Verder lezen

Dit wist je nog niet van Outlook

24 november 2020
Outlook, deze doorgewinterde Office 365 app kent natuurlijk geen geheimen meer voor jou......... Of toch wel? Outlook heeft namelijk een aantal 'hidden gems' waar jij waarschijnlijk nog niet van op de hoogte was.
Verder lezen

Stream, de zakelijke videoservice

17 november 2020
Streamen, streamen en nog eens streamen. We zijn verslaafd aan video’s kijken, uploaden en delen. Toch werkt het voor jouw bedrijf net even anders. Er worden immers veel meer eisen gesteld op het gebied van veiligheid en rechten.
Verder lezen

Deze nieuwe functies in Teams komen eraan!

10 november 2020
Teams, een van onze favoriete Office 365 apps gaat flink uitbreiden met een aantal nieuwe functies die binnenkort live gaan. Benieuwd welke? Lees snel verder!
Verder lezen

Haal meer uit jezelf met MyAnalytics

3 november 2020
Word jij ook zo moe van eindeloos vergaderen, bellen en de mailbox die aanvoelt als een bodemloze put? Start vandaag nog met MyAnalytics en herpak de controle op jouw werkpatronen! Plan focus tijd in voor me, myself and I, werk efficiënter samen en haal meer uit jouw netwerk. Benieuwd hoe?
Verder lezen

Bosveld en Xcellent: ‘Het voelt alsof we collega’s zijn’

27 oktober 2020
De mens komt in alles op één bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Vooral dankzij die benadering groeit het in Amersfoort gevestigde bedrijf tegen de stroom in. Een IT-omgeving die volledig up-to-date is en samenwerken makkelijker maakt draagt daaraan bij.
Verder lezen

Hoe creëer je thuis ook een fijne werkplek?

20 oktober 2020
Stoort het trage internet je? Of alle geluiden in huis? Nu je thuis werkt heb je natuurlijk ook behoefte aan een fijne werkplek. Wij geven je graag een aantal tips!
Verder lezen

AAKO is klaar voor de toekomst

9 oktober 2020
AAKO heeft zich sinds haar oprichting in 1945 ontpopt tot een specialist in het leveren van chemicaliën aan de meest uiteenlopende branches. Om de bedrijfsprocessen ook de toekomst soepel te laten verlopen, zorgde Xcellent voor een ingrijpende update van de IT-huishouding.
Verder lezen

Slim samenwerken, welke tools heb je nodig?

7 oktober 2020
Online samenwerken doen we met z'n allen al even, maar welke tools kun je nu het beste gebruiken als écht slim wilt samenwerken? Lees er alles over in ons nieuwe blog!
Verder lezen

De Top 5 ICT irritaties en hoe je ze oplost

29 september 2020
We hebben allemaal zo onze eigen ICT-irritaties. Gezien de lijst persoonlijk, en stiekem ook eindeloos kan zijn, hebben we een selectie gemaakt van de door ons meest gehoorde ergernissen op het gebied van ICT. Uiteraard mét een oplossing!
Verder lezen