Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Dit wist je nog niet van Outlook

24 november 2020
Outlook, deze doorgewinterde Office 365 app kent natuurlijk geen geheimen meer voor jou......... Of toch wel? Outlook heeft namelijk een aantal 'hidden gems' waar jij waarschijnlijk nog niet van op de hoogte was.
Verder lezen

Stream, de zakelijke videoservice

17 november 2020
Streamen, streamen en nog eens streamen. We zijn verslaafd aan video’s kijken, uploaden en delen. Toch werkt het voor jouw bedrijf net even anders. Er worden immers veel meer eisen gesteld op het gebied van veiligheid en rechten.
Verder lezen

Deze nieuwe functies in Teams komen eraan!

10 november 2020
Teams, een van onze favoriete Office 365 apps gaat flink uitbreiden met een aantal nieuwe functies die binnenkort live gaan. Benieuwd welke? Lees snel verder!
Verder lezen

Haal meer uit jezelf met MyAnalytics

3 november 2020
Word jij ook zo moe van eindeloos vergaderen, bellen en de mailbox die aanvoelt als een bodemloze put? Start vandaag nog met MyAnalytics en herpak de controle op jouw werkpatronen! Plan focus tijd in voor me, myself and I, werk efficiënter samen en haal meer uit jouw netwerk. Benieuwd hoe?
Verder lezen

Bosveld en Xcellent: ‘Het voelt alsof we collega’s zijn’

27 oktober 2020
De mens komt in alles op één bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Vooral dankzij die benadering groeit het in Amersfoort gevestigde bedrijf tegen de stroom in. Een IT-omgeving die volledig up-to-date is en samenwerken makkelijker maakt draagt daaraan bij.
Verder lezen

Hoe creëer je thuis ook een fijne werkplek?

20 oktober 2020
Stoort het trage internet je? Of alle geluiden in huis? Nu je thuis werkt heb je natuurlijk ook behoefte aan een fijne werkplek. Wij geven je graag een aantal tips!
Verder lezen

AAKO is klaar voor de toekomst

9 oktober 2020
AAKO heeft zich sinds haar oprichting in 1945 ontpopt tot een specialist in het leveren van chemicaliën aan de meest uiteenlopende branches. Om de bedrijfsprocessen ook de toekomst soepel te laten verlopen, zorgde Xcellent voor een ingrijpende update van de IT-huishouding.
Verder lezen

Slim samenwerken, welke tools heb je nodig?

7 oktober 2020
Online samenwerken doen we met z'n allen al even, maar welke tools kun je nu het beste gebruiken als écht slim wilt samenwerken? Lees er alles over in ons nieuwe blog!
Verder lezen

De Top 5 ICT irritaties en hoe je ze oplost

29 september 2020
We hebben allemaal zo onze eigen ICT-irritaties. Gezien de lijst persoonlijk, en stiekem ook eindeloos kan zijn, hebben we een selectie gemaakt van de door ons meest gehoorde ergernissen op het gebied van ICT. Uiteraard mét een oplossing!
Verder lezen

Stella en Xcellent: een cultural fit

24 september 2020
Al sinds de introductie van de elektrische fiets pakte Stella de positie van onbetwiste marktleider. Maar het merk kijkt verder. Stella besloot IT in te zetten om haar ambities waar te maken en ging op zoek naar een geschikte partner. Die werd gevonden bij Xcellent.
Verder lezen

Hoe organiseer je een live event in Teams?

22 september 2020
Live events in Teams. Tof, klinkt goed... Maar hoe organiseer je het eigenlijk? En wat doet de producent precies en wat doe je juist als presentator? Wij leggen het graag even uit in ons nieuwe blog.
Verder lezen

Microsoft Lists, de Office365 tool voor scrum/agile werken!

16 september 2020
Lijstjes, altijd handig. Vooral als ze gebruiksvriendelijk en deelbaar zijn, zodat je eenvoudig de status kunt inzien en de voortgang van projecten kunt bewaken. Wij vertellen je graag meer over Lists, de ideale tool om scrum en agile te werken!
Verder lezen