Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Stella en Xcellent: een cultural fit

24 september 2020
Al sinds de introductie van de elektrische fiets pakte Stella de positie van onbetwiste marktleider. Maar het merk kijkt verder. Stella besloot IT in te zetten om haar ambities waar te maken en ging op zoek naar een geschikte partner. Die werd gevonden bij Xcellent.
Verder lezen

Hoe organiseer je een live event in Teams?

22 september 2020
Live events in Teams. Tof, klinkt goed... Maar hoe organiseer je het eigenlijk? En wat doet de producent precies en wat doe je juist als presentator? Wij leggen het graag even uit in ons nieuwe blog.
Verder lezen

Microsoft Lists, de Office365 tool voor scrum/agile werken!

16 september 2020
Lijstjes, altijd handig. Vooral als ze gebruiksvriendelijk en deelbaar zijn, zodat je eenvoudig de status kunt inzien en de voortgang van projecten kunt bewaken. Wij vertellen je graag meer over Lists, de ideale tool om scrum en agile te werken!
Verder lezen

Wachtwoorden opslaan, hoe moet het wel?

3 september 2020
Ben jij één van die Nederlanders die hetzelfde wachtwoord voor meerdere belangrijke portals gebruikt? Of blijf je toch het liefst je wachtwoorden opslaan in Google Chrome? Lees dan even verder, er zijn namelijk veel veiligere en makkelijkere alternatieven!
Verder lezen

Microsoft Edge, gebruik jij hem al?

26 augustus 2020
Wij mensen blijven graag hangen aan het 'bekende', zeker als het om zoekmachines gaat. Veel van ons gebruiken als jaren Chrome. Maar wat als Microsoft Edge eigenlijk veel fijner is? Lees er alles over in ons nieuwe blog
Verder lezen

Hoe een DDos aanval jouw bedrijf in gevaar kan brengen

25 augustus 2020
'If you spend more on coffee than on IT security, you deserve to be hacked'. Aldus één van de belangrijkste beveiligingsadviseur van het Witte Huis. Alle reden om eens verder te lezen over DDos aanvallen en de enorme impact hiervan op je bedrijf.
Verder lezen

Deze PowerPoint tips zorgen voor een killer presentatie!

12 augustus 2020
PowerPoint presentaties koppelen de meeste mensen aan saaie stoffig slides vol lange teksten. Je zou het bijna niet meer aandurven om er één te maken. Tot nu toe! Wij geven je tips over 7 toffe nieuwe features!
Verder lezen

Waarom multi-factor authenticatie de toekomst heeft!

6 augustus 2020
Multi-factor authenticatie is de meest veilige manier van inloggen. Maar hoe werkt het nu precies en wat zijn de verschillende opties waaruit je kunt kiezen? We vertellen er graag meer over in ons nieuwe blog
Verder lezen

Excel moeilijk? Check deze 8 tips om sneller te leren werken in Excel!

28 juli 2020
Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen houden niet van Excel. Het is saai, vermoeiend en lastig. Meestal vragen we dan ook die ene 'handige' collega om ons te helpen. Tijd voor wat handige Excel tips!
Verder lezen

De 5 meest gestelde vragen over SharePoint

16 juli 2020
SharePoint is een veelgebruikt platform voor het moderne online werken. Toch zijn niet alle functionaliteiten even duidelijk voor iedereen, bekijk onze lijst van de 5 meest gestelde vragen over SharePoint.
Verder lezen

Nieuwe features – Check deze 8 Teams updates!

9 juli 2020
Goed nieuws voor iedereen die (dagelijks) met Teams werkt; er komen weer een aantal mooie updates aan! We hebben de 8 belangrijkste voor je op een rij gezet, lees snel verder!
Verder lezen

App gedownload? Lees hier waarom je deze beter goed kunt checken!

2 juli 2020
Al met al hebben wij Nederlanders zo´n 31 apps op onze telefoon staan maar we gebruiken slechts 30% hiervan. Geen slecht idee om eens kritisch te kijken naar jouw apps en de machtigingen die je hebt afgegeven.
Verder lezen
1 3 4 5 6 7 14