Onze medewerkers delen nieuws en tips over de razendsnelle ontwikkelingen in de wereld van IT. Op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wachtwoorden opslaan, hoe moet het wel?

3 september 2020
Ben jij één van die Nederlanders die hetzelfde wachtwoord voor meerdere belangrijke portals gebruikt? Of blijf je toch het liefst je wachtwoorden opslaan in Google Chrome? Lees dan even verder, er zijn namelijk veel veiligere en makkelijkere alternatieven!
Verder lezen

Microsoft Edge, gebruik jij hem al?

26 augustus 2020
Wij mensen blijven graag hangen aan het 'bekende', zeker als het om zoekmachines gaat. Veel van ons gebruiken als jaren Chrome. Maar wat als Microsoft Edge eigenlijk veel fijner is? Lees er alles over in ons nieuwe blog
Verder lezen

Hoe een DDos aanval jouw bedrijf in gevaar kan brengen

25 augustus 2020
'If you spend more on coffee than on IT security, you deserve to be hacked'. Aldus één van de belangrijkste beveiligingsadviseur van het Witte Huis. Alle reden om eens verder te lezen over DDos aanvallen en de enorme impact hiervan op je bedrijf.
Verder lezen

Deze PowerPoint tips zorgen voor een killer presentatie!

12 augustus 2020
PowerPoint presentaties koppelen de meeste mensen aan saaie stoffig slides vol lange teksten. Je zou het bijna niet meer aandurven om er één te maken. Tot nu toe! Wij geven je tips over 7 toffe nieuwe features!
Verder lezen

Waarom multi-factor authenticatie de toekomst heeft!

6 augustus 2020
Multi-factor authenticatie is de meest veilige manier van inloggen. Maar hoe werkt het nu precies en wat zijn de verschillende opties waaruit je kunt kiezen? We vertellen er graag meer over in ons nieuwe blog
Verder lezen

Excel moeilijk? Check deze 8 tips om sneller te leren werken in Excel!

28 juli 2020
Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen houden niet van Excel. Het is saai, vermoeiend en lastig. Meestal vragen we dan ook die ene 'handige' collega om ons te helpen. Tijd voor wat handige Excel tips!
Verder lezen

De 5 meest gestelde vragen over SharePoint

16 juli 2020
SharePoint is een veelgebruikt platform voor het moderne online werken. Toch zijn niet alle functionaliteiten even duidelijk voor iedereen, bekijk onze lijst van de 5 meest gestelde vragen over SharePoint.
Verder lezen

Nieuwe features – Check deze 8 Teams updates!

9 juli 2020
Goed nieuws voor iedereen die (dagelijks) met Teams werkt; er komen weer een aantal mooie updates aan! We hebben de 8 belangrijkste voor je op een rij gezet, lees snel verder!
Verder lezen

App gedownload? Lees hier waarom je deze beter goed kunt checken!

2 juli 2020
Al met al hebben wij Nederlanders zo´n 31 apps op onze telefoon staan maar we gebruiken slechts 30% hiervan. Geen slecht idee om eens kritisch te kijken naar jouw apps en de machtigingen die je hebt afgegeven.
Verder lezen

Gun jezelf gemak en tijdswinst: automatiseer je taken met Flow!

24 juni 2020
Al met al voeren we dagelijks best wat herhalende taken uit. Tijdrovend, vervelend en... ook onnodig! Leer werken met Power Automate, de slimme automatiseringstool van Microsoft.
Verder lezen

Waarom je echt niet op openbare wifi wilt werken

18 juni 2020
Mocht je je huiskamer inmiddels wel gezien hebben, dan kun je nu ook weer lekker gaan werken in je favoriete koffiezaak. Maar hoe veilig is openbare wifi eigenlijk? En hoe zorg je voor een veilige verbinding met websites?
Verder lezen

Planner, dé online tool om je taken te monitoren

4 juni 2020
Lastig om de voortgang (of het overzicht) van je eigen taken bij te houden? Of niet geheel onbelangrijk, die van je teamleden? Ontdek Planner en verdeel eenvoudig taken, monitor de werkdruk binnen je team en werk effectief samen aan projecten.
Verder lezen
1 3 4 5 6 7 14