Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Lars Nieuwenhuis / 25 februari 2021

Achtergrond in Teams wijzigen

Een Teams-vergadering is een intieme ervaring. Ondanks de geografische afstand. Je nodigt immers collega’s of klanten uit om een kijkje te nemen in jouw werkkamer. Of in de woonkamer/keuken, als je net als half Nederland een geïmproviseerde werkplek gebruikt. Zo kunnen anderen meteen een stukje sfeer proeven van hoe het er bij jullie thuis aan toegaat. Als jouw webcam altijd op dezelfde hoek staat gericht, weten collega’s na een tijdje precies hoeveel planten in het gefilmde gebied staan. En of je ze wel genoeg water geeft.

Om iedereen – inclusief jezelf – toch een beetje scherp te houden en de boel eens flink op te schudden is het tijd voor een ‘change of scenery’. Probeer eens een andere achtergrond in Teams. Kan van alles zijn. Zo ook achtergronden van Warner Bros. Een scène uit Harry Potter, leuke cartoonstijl achtergronden van Batman of een sfeerfoto van de keuken uit het appartement van Monica en Rachel uit Friends. Een stukje nostalgie en vrij herkenbaar (voor de meeste generaties). Check voor meer achtergronden en downloads even de website van Warner Bros.

teams achtergrond friends monica rachel

bat cave teams achtergrond

Zo kies je een andere achtergrond in Teams

Hopelijk hebben we je geïnspireerd en wil je direct zo’n gave Warner Bros achtergrond in Teams. Mocht je niet weten hoe je een achtergrond wijzigt in Teams, dan volgt hier een korte instructie.

Voor aanvang

Voordat je deelneemt aan een vergadering zit je eerst nog even in de wachtkamer van Teams waar je audio- en video-instellingen kunt aanpassen. Klik op het tweede schuifje onderin en upload een nieuwe afbeelding via ‘nieuwe toevoegen’. Zorg er wel voor dat het een .jpg .png of .bmp- bestandstype is.

Tijdens een vergadering

Zit je al in een vergadering en wil je jouw team verrassen met een frisse achtergrond? Klik dan op de 3 puntjes en selecteer vervolgens ‘achtergrond effecten weergeven’.

Zo, jouw kamer is nu omgetoverd tot een spectaculaire omgeving die ongetwijfeld zorgt voor een glimlach bij collega’s. En dat is fijn. Een beetje luchtigheid kan nooit kwaad.

teams harry potter achtergrond

(bron: warnerbros.com)

Efficiënt samenwerken met Microsoft Teams

Een nostalgische afbeelding als achtergrond gebruiken is slechts een van de vele geweldige toepassingen van Microsoft Teams. Benieuwd naar andere mogelijkheden of wil je graag weten hoe Teams jullie bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tilt? Volg dan een training bij een van onze office 365 specialisten en leer hoe je zo efficiënt mogelijk samenwerkt met Microsoft Teams. Vraag gerust een adviesgesprek aan bij een van onze Office 365 specialisten.

Wil jij meer handige tips ontvangen & op de hoogte blijven van ICT-ontwikkelingen?

Wil jij graag meer weten over Microsoft Teams of een van de andere Office 365 apps? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs, events en belangrijke IT-ontwikkelingen. Iedere maand lichten we een Office 365 applicatie uit en delen we op social media wekelijks onze nieuwste blogs. Stay tuned!

 

Lars Nieuwenhuis
Als Sales Director bij Xcellent help ik je graag met vragen over het slim inrichten van je ICT-omgeving en het optimaal gebruiken van de Office 365-applicaties. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Contact