Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Mark Schoonderbeek / 23 april 2021

Fujitsu roept Xcellent uit tot Best Infrastructure Partner of the Year 2020

Xcellent mag zich Best Infrastructure Partner of the Year 2020 noemen. Die eervolle en jaarlijks terugkerende Fujitsu Channel Award kreeg het Amersfoortse IT-bedrijf donderdagmiddag in een webcast uitgereikt door Fujitsu Nederland, een toonaangevende leverancier van IT-producten en -diensten voor de wereldwijde markt.

 ‘Dit is een bekroning van ons hechte partnership dat al twintig jaar bestaat’, reageert een trotse Mark Schoonderbeek van Xcellent. ‘Zo lang al werken we intensief samen om tot de beste oplossingen voor onze klanten te komen. Deze award geeft aan dat wij voor Fujitsu een gewaardeerde partner zijn. Xcellent vindt het belangrijk om te bouwen aan duurzame relaties met zowel klanten als partners, dus we zijn hier heel trots op.’

Jaarlijks zet Fujitsu de schijnwerpers op partners die uitzonderlijk gepresteerd hebben. Xcellent was met nog twee andere IT-bedrijven genomineerd voor de titel Best Infrastructure Partner of the Year 2020. Schoonderbeek: ‘Wij blijven investeren in een stabiel en betrouwbaar netwerk van onze klanten. Supergaaf dat dit bij Fujitsu is opgevallen. De onderdelen die we gebruiken om de cloud hosting in te richten voor onze klanten komen bij Fujitsu vandaan, omdat we weten dat die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Een infrastructuur moet immers altijd stabiel zijn.’

‘Als IT-dienstverlener is het essentieel om sterke partners achter je te hebben staan’, zegt Schoonderbeek. ‘Fujitsu is een heel mooi voorbeeld. Wij ervaren Fujitsu als een deskundige, betrouwbare, benaderbare en innovatieve partner. Haar producten en diensten vormen een krachtige invulling op onze dienstverlening. We koesteren deze award en kijken uit naar een minstens zo mooie samenwerking in de toekomst.’

 

Mark Schoonderbeek
Heb je vragen over ons partnership met Fujitsu? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op

Contact