Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Martin Van Der Eijk / 12 december 2016

Kennisplatform Outsourcing IT live

Xcellent lanceert in samenwerking met klanten, partners en relaties hét kennisplatform over Outsourcing IT. Dit platform biedt opheldering door waardevolle informatie te delen over deze zorgeloze vorm van IT-beheer. Neem het tot je; oriënteer, doe kennis op en laat je inspireren. En blijf vooral terugkomen. Dit platform is altijd in ontwikkeling. Net als IT-outsourcing.

Waarom Outsourcing IT?

Het kennisplatform outsourcing-IT is ontstaan uit praktijkervaringen van Xcellent. Doordat wij dagelijks in contact staan met organisaties die te maken hebben met outsourcingsvraagstukken. Uitbesteding van IT-beheer is een complex traject dat een behoorlijke impact op de organisatie kan hebben. Wij wijzen niet alleen onze klanten graag de weg, maar willen onze kennis delen met iedereen die nadenkt over of bezig is met IT-outsourcing. Met die ambitie hebben we dit kennisplatform ontwikkeld. Doe u voordeel ermee!

Meer weten of deelnemen?

Wanneer u meer wilt weten over dit platform schrijf u dan vooral in voor onze nieuwsbrief. Wanneer u zich inschrijft ontvangt u twee keer per jaar het blad Focus. Daarmee houden wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen?

Martin Van Der Eijk
Martin is marketing manager bij Xcellent. Wil je meer weten over het outsourcing-it platform. Stuur mij een bericht en ik neem contact met u op.

Contact