Martin Van Der Eijk / 12 december 2016

Kennisplatform Outsourcing IT live

Xcellent lanceert in samenwerking met klanten, partners en relaties hét kennisplatform over Outsourcing IT. Dit platform biedt opheldering door waardevolle informatie te delen over deze zorgeloze vorm van IT-beheer. Neem het tot je; oriënteer, doe kennis op en laat je inspireren. En blijf vooral terugkomen. Dit platform is altijd in ontwikkeling. Net als IT-outsourcing.

Waarom Outsourcing IT?

Het kennisplatform outsourcing-IT is ontstaan uit praktijkervaringen van Xcellent. Doordat wij dagelijks in contact staan met organisaties die te maken hebben met outsourcingsvraagstukken. Uitbesteding van IT-beheer is een complex traject dat een behoorlijke impact op de organisatie kan hebben. Wij wijzen niet alleen onze klanten graag de weg, maar willen onze kennis delen met iedereen die nadenkt over of bezig is met IT-outsourcing. Met die ambitie hebben we dit kennisplatform ontwikkeld. Doe u voordeel ermee!

Meer weten of deelnemen?

Wanneer u meer wilt weten over dit platform schrijf u dan vooral in voor onze nieuwsbrief. Wanneer u zich inschrijft ontvangt u twee keer per jaar het blad Focus. Daarmee houden wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen?

Martin Van Der Eijk
Martin is marketing manager bij Xcellent. Wil je meer weten over het outsourcing-it platform. Stuur mij een bericht en ik neem contact met u op.

Contact