Richard Groot Roessink / 28 januari 2020

Welke ICT beurzen ga jij bezoeken in 2020?

Als ICT professional wil je natuurlijk ‘on top of your game’ blijven. En dat kan best wel eens een uitdaging zijn als je tot je oren bedolven wordt onder urgente gevallen of andere zaken die nu eenmaal belangrijker zijn dan het lezen van interessante vakliteratuur. Wat is er dan makkelijker dan vooraf je agenda te blokken en één van de relevante ICT evenementen te bezoeken? Zo zorg je dat je kennis weer helemaal up to date is! Wij zetten er vast een aantal voor je op een rij.

12 februari 2020 – IT & Information Security Congres

Het IT & Information Security congres is bij uitstek een strategisch security jaarcongres en is bedoeld voor security managers en directie. Het centrale thema dit jaar is CISO Leadership. Het doel van het congres is om je te helpen een succesvolle manier jouw rol als securityleider te vervullen. Hoe zorg je als CISO voor impact? Welke vaardigheden zijn hiervoor nodig? Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie veerkrachtig is én blijft? Hoe stop je de angstcultuur? Leer er alles over tijdens het IT & Information Security Congres. Dit congres vindt plaats in Den Bosch en wordt georganiseerd door Heliview. Meer info lees je hier.

11 en 12 maart 2020 – Microsoft Ignite

Microsoft Ignite The Tour brengt het allerbeste van Microsoft Ignite naar de stad dicht bij jou in de buurt. Dit jaar vindt het plaats in Amsterdam dus ook jij kunt erbij zijn! De Ignite Tour bestaat onder andere uit technische trainingen door Microsoft Experts. Je leert nieuwe manieren om slimme oplossingen te bouwen, om infrastructuren te migreren en te managen en je maakt kennis met lokale helden uit de IT en vele vakgenoten. Met meer dan 100 kennis sessies, workshops en ruim 350 experts uit de branche hoef jij je in ieder geval niet te vervelen. Microsoft Ignite vindt plaats in Amsterdam en je kunt hier meer lezen over dit event.

25 maart 2020 – Future Tech

Future Tech 2020 is dé tech conferentie voor ontwikkelaars, IT specialisten en IT experts om zich te verdiepen in de wereld van .NET technologieën. Denk aan .NET Core, ASP.NET Core, Azure en meer. Bezoekers kunnen kennis maken met uitvoerig geteste en nieuwe mogelijkheden om IT processen te versnellen en te verbeteren. Daarnaast wordt er ook ingezoomd op de implementatie en management van applicaties. Het belangrijkste doel van Future Tech is om alle beschikbare kennis, ideeën en know-how te delen over de nieuwe (Microsoft) technologieën en innovaties op het gebied van DevOps, Cloud, Artificial Intelligence/Machine Learning, Mixed Reality en Future Teams & Security. Dit event vindt plaats in Utrecht, meer info lees je hier.

16 april 2020 – Digital Workspace Event

Op hét event over digital transformation in the workplace draait het om slimmer werken, effectief verandermanagement & program management, tools & applicaties en ontwikkelingen in automation die je niet (langer) kunt negeren. Ontdek hoe je voorziet in de (digitale) wensen en behoeften van medewerkers en hun tevredenheid, productiviteit en loyaliteit verhoogt. Dit event vindt plaats in Utrecht, meer info lees je hier.

16 juni 2020 – Experts Live Netherlands

Experts Live is een internationaal Microsoft community platform waarbij kennis delen door live events centraal staat. Elk jaar organiseert Experts Live Netherlands een grootschalig eendaags event waar meer dan 1200+ IT Pro’s en Developers kennis op gaan doen van Microsoft technologie. Nationale en internationale community experts praten bezoekers in één dag volledig bij over laatste Microsoft technologieën. Met meer dan 60+ break-out sessies, 80+ nationale en internationale sprekers en een keynote is Experts Live Netherlands een van de grootste in zijn soort. Dit jaar vindt Experts Live Netherlands plaats op donderdag 16 juni 2019. Lees hier meer over Experts Live.

1 en 2 juli 2020 – Artificial Intelligence & Big Data Conference & Exhibition Europe 2020

Tijdens deze internationale conferentie zul je de nieuwste technologieën en strategieën uit de wereld van Artificial Intelligence en Big Data leren kennen. Ontdek hoe je praktisch en succesvol AI en Big Data kunt implementeren in jouw bedrijfsvoering. IT managers, developers, ontwerpers, innovatie managers, data specialisten, digital transformation officers, tech start ups en brand managers die zich bezighouden met AI en data analyses kunnen hier hun hart ophalen. Met vele stands, panel discussies en kennis sessies leer hoe jij de nieuwste technologische ontwikkelingen voor je kunt laten werken in de komende jaren. Dit congres is gratis toegankelijk en vindt plaats in Amsterdam. Meer info kun je hier vinden.

1 en 2 juli 2020 - Cyber Security & Cloud Expo Europe

Tegelijkertijd met de AI & Big Data conferentie, de IoT Tech Expo en de Blockchain Expo, vindt de Cyber Security & Cloud Expo plaats. Tijdens deze 2 dagen kun jij als tech of IT specialist al je kennis bijspijkeren. De Cyber Security & Cloud Expo laat met diverse key note sprekers, panel discussies en oplossingsgerichte case studies zien waar organisaties tegenaan lopen op het gebied van cybercriminaliteit en online werken. Deze expo is niet alleen een mooie gelegenheid om niet alleen je kennis weer up to date te krijgen maar ook om te netwerken met specialisten uit heel Europa! De Cyber Security & Cloud Expo is gratis toegankelijk en vindt plaats in Amsterdam.

28 en 29 oktober 2020 – Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo is dé vakbeurs op het gebied van IT-security, data management en cloud computing. Het is al meer dan vijftien jaar de nummer één ontmoetingsplaats voor IT-managers en -professionals in Nederland. Ruim 150 exposanten tonen een uiteenlopende reeks IT-oplossingen en -producten, van software en hardware tot nieuwe ICT-diensten. Tijdens de beurs kun je tientallen onafhankelijke sessies bijwonen om je kennis bij te spijkeren of je te laten inspireren. Dit congres vindt plaats in Utrecht en is gratis toegankelijk. Meer info vindt je hier.

Welke ga jij bezoeken?

Er valt in ieder geval genoeg te kiezen voor de IT specialisten én liefhebbers onder ons! Mis je nog een belangrijk event, vul deze gerust aan. Wij zullen dit blog gedurende het jaar up to date houden en aanvullen met eventuele nieuwe of andere relevante events. We wensen jou alvast veel plezier tijdens jouw bezoek aan één van deze tech beurzen!

Wil jij meer handige tips ontvangen & op de hoogte blijven van ICT ontwikkelingen?

Wil jij graag meer weten over Microsoft Teams of één van de andere Office 365 apps? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs, events en belangrijke ICT ontwikkelingen. Iedere maand lichten we een Office 365 applicatie uit en delen we op social media wekelijks onze nieuwste blogs. Januari is dat Microsoft Teams, dus stay tuned!

Richard Groot Roessink
Als Office 365 specialist bij Xcellent help ik je graag met vragen over het slim inrichten van je ICT omgeving én het optimaal gebruiken van de Office 365 applicaties. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Contact