Edwin van Korlaar / 16 maart 2020

Maatregelen Xcellent rondom ontwikkelingen coronavirus

Xcellent volgt de ontwikkeling rondom het coronavirus op de voet. Het welzijn van onze medewerkers, klanten en overige relaties staat hierbij centraal. We volgen de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe. Vanaf vandaag hanteert Xcellent daarom de volgende maatregelen en deze blijven gelden tot en met minimaal 19 mei 2020:

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis;
  • In overleg met onze relaties worden alle afspraken op afstand gehouden tot en met 19 mei 2020, mits de continu├»teit niet in het geding komt. Reguliere beheer activiteiten worden ook op afstand uitgevoerd;
  • Richtlijnen die bij onze relaties gelden zullen wij respecteren en in acht nemen en samen zoeken naar een oplossing;
  • Xcellent stimuleert het thuis werken bij onze klant. Wij zijn en blijven het aanspreekpunt voor het faciliteren van thuiswerkplekken.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er vragen zijn ten aanzien van de mogelijkheden die op het gebied van ICT genomen kunnen worden in jouw organisatie. Wij proberen je waar mogelijk te ondersteunen. Heb je vragen over geplande activiteiten of de maatregelen dan vragen we je contact op te nemen met jouw Service Manager.

Wij willen benadrukken dat wij dagelijks de ontwikkelingen rondom de corona problematiek volgen. Eventuele aanvullende maatregelen of aanpassingen zullen we kenbaar maken op deze pagina.

Laatste update: 21 april 2020, 20:01 uur.

Edwin van Korlaar
Heb je vragen over geplande activiteiten of de maatregelen? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Contact