Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

/ 16 maart 2020

Maatregelen Xcellent rondom ontwikkelingen coronavirus

Xcellent volgt de ontwikkeling rondom het coronavirus op de voet. Het welzijn van onze medewerkers, klanten en overige relaties staat hierbij centraal. We volgen de richtlijnen van het RIVM en passen deze toe. Vanaf vandaag hanteert Xcellent daarom de volgende maatregelen en deze blijven gelden tot en met minimaal 19 mei 2020:

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis;
  • In overleg met onze relaties worden alle afspraken op afstand gehouden tot en met 19 mei 2020, mits de continuïteit niet in het geding komt. Reguliere beheer activiteiten worden ook op afstand uitgevoerd;
  • Richtlijnen die bij onze relaties gelden zullen wij respecteren en in acht nemen en samen zoeken naar een oplossing;
  • Xcellent stimuleert het thuis werken bij onze klant. Wij zijn en blijven het aanspreekpunt voor het faciliteren van thuiswerkplekken.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er vragen zijn ten aanzien van de mogelijkheden die op het gebied van ICT genomen kunnen worden in jouw organisatie. Wij proberen je waar mogelijk te ondersteunen. Heb je vragen over geplande activiteiten of de maatregelen dan vragen we je contact op te nemen met jouw Service Manager.

Wij willen benadrukken dat wij dagelijks de ontwikkelingen rondom de corona problematiek volgen. Eventuele aanvullende maatregelen of aanpassingen zullen we kenbaar maken op deze pagina.

Laatste update: 21 april 2020, 20:01 uur.

Gebruiker niet bekend.

Contact