Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Lars Nieuwenhuis / 15 maart 2021

Whitepaper: Jouw Office 365-Navigatie

Office 365 van Microsoft maakt jouw werkzame leven als eindgebruiker makkelijker. Het is een gereedschapskist waaruit je kunt pakken wat je op dat moment van pas komt. Dan is het handig om die toolkit goed te kennen. Welk programma gebruik je wanneer? En waarom dan? Met andere woorden: wat is het voordeel daarvan? Deze whitepaper leidt jou door het woud van applicaties van Office 365. Want het zijn er nogal wat. Beproefde programma’s als Word, Excel en PowerPoint hebben in de afgelopen jaren gezelschap gekregen van nieuwkomers die luisteren naar namen als Yammer, Delve en Teams.

Ontdek hoe deze ‘gereedschapskist’ van Microsoft werkt en download het whitepaper

 

 

Lars Nieuwenhuis
Meer weten over Office 365? Ik vertel je er graag meer over. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.

Contact