Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Martin Van Der Eijk / 3 mei 2017

Outsourcing IT Day in beeld

Xcellent organiseerde op 11 april 2017 de Outsourcing IT Day. Wellicht heeft u die gemist. Daarom hebben wij het hoe, wat en waarom van deze dag voor u vastgelegd in verschillende video’s. Omdat beeld niet alles zegt kunt u het volledige verslag van deze dag ook terug lezen. Daarnaast houden wij u graag op de hoogte van evenementen in de toekomst. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u ontvangt een uitnodiging in de toekomst.

Outsourcing IT Day

Fountainheads

De Fountainheads​ waren één van de sprekers tijdens deze dag. Het doel van Fountainheads is ondernemende mensen anders naar hun eigen toekomst te laten kijken. Adapt or Die is hun boodschap! Bekijk hier hun verhaal.

Marco Gianotten – Giarte

Sta als organisatie niet te strak in het outsourcingscontract maar speel beter in op de relatie met je serviceprovider. Dat is de boodschap van Marco Gianotten tijdens de Outsourcing IT Day.

Michiel ten Kate – FrieslandCampina

Michiel ten Kate staat met Friesland Campina midden in een IT outsourcing traject. Hoe doe je dit en welk doel hou je voor ogen? Michiel deelde zijn ervaringen tijdens de Outsourcing IT Day.

Martin Van Der Eijk
Martin is marketing manager bij Xcellent. Wil je meer weten over de Outsourcing IT Day? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Contact