Edwin van Korlaar / 12 maart 2019

Vincere Groep versterkt positie in Noord-Nederland

Vincere Groep, onderdeel van de Zweedse Dustin Group, heeft Norisk IT Groep overgenomen. Norisk IT Groep is een leverancier van een breed portfolio van beheerde IT-diensten, variërend van infrastructuur tot werkplekken.

Norisk IT Groep wordt ondergebracht in de Vincere Groep en met de overname van deze leverancier versterkt Vincere haar positie in Noord-Nederland. De Vincere groep heeft lokale vestigingen in: Alkmaar, Amersfoort, Assen, Delft, Enschede, Leeuwarden, Sittard, Zwolle en nu ook in Groningen. “We zijn al langere tijd op zoek naar een mogelijke acquisitie om ons aanbod binnen de gezondheidssector te versterken en Norisk heeft een sterke positie binnen deze sector”, zo beweert Henk Makaske, EVP SMB & LCP van Dustin in Nederland.

Het in Groningen gevestigde Norisk is opgericht in 2005 en behaalde in 2018 een omzet van 9,5 miljoen euro. De onderneming heeft 38 medewerkers. De Vincere Groep koopt de onderneming van het huidige management. “Ons aanbod sluit goed aan op het aanbod van Vincere. Voor ons betekent de overname door Vincere dat we kunnen blijven groeien en nieuwe klanten kunnen bereiken”, zegt Lammert Brouwer, algemeen directeur van Norisk.

Edwin van Korlaar
Edwin is commercieel directeur van Xcellent. Heb je een vraag? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Contact

Contact

Meld je gratis aan voor Outsource IT 2019