Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

/ 12 juni 2017

Xcellent bundelt krachten met groep ICT-bedrijven

Xcellent maakt met ingang van juni deel uit van een groep bedrijven die zich richt op IT-, security- en communicatieoplossingen binnen een scala aan branches. Het collectief is gebundeld in de Vincere Groep. Zeven gespecialiseerde bedrijven uit diverse regio’s in Nederland zijn samengebracht in deze groep. Dit zijn naast Xcellent, Compromise (Assen), Switch IT Solutions (Oldenzaal), ISSYS-ICT (Alkmaar), Unilogic (Sittard), Sincerus (Zwolle) en Domino ICT (Leeuwarden).

De groep heeft als ambitie door samenwerking beter en sneller op de veranderingen in de markt te kunnen anticiperen, met als doel de marktposities te verstevigen en verdere groei te realiseren.

Xcellent-directeuren Niels van den Akker en Marnix-Jan van der Moolen zijn verheugd met de krachtenbundeling. ‘De wereld verandert. Een veilige, goed werkende ICT-omgeving wordt elke dag belangrijker. Daarnaast ontstaan er complexe vraagstukken rondom de inrichting van IT en security waar we dagelijks mee te maken hebben. Wij geloven in samenwerking. Samenwerken met onze klanten, met onze leveranciers, maar ook met onze collega ICT-bedrijven. Door krachten te bundelen en gebruik te maken van elkaars specialisaties en kennis, maken wij het mogelijk om te zorgen voor een veilige, goed werkende ICT-omgeving voor onze klanten. Elke dag weer.’

Van den Akker en Van der Moolen blijven aandeelhouder en houden de dagelijkse leiding in handen. Ook blijft Xcellent de service en diensten bieden die klanten gewend zijn. De afgelopen 19 jaar heeft Xcellent op eigen kracht een geweldige groei doorgemaakt. De participatie van Vincere komt dan ook precies op het juiste moment.

Van der Moolen: ‘Klanten gaan profiteren van een breder product- en dienstenaanbod. Ook zullen we samen met klanten beoordelen of er aanvullende diensten zijn binnen de groep waar hun ICT-omgeving nog efficiënter van wordt. Daarnaast zal de bestaande dienstverlening in de groep beter worden gewaarborgd.’

Lees meer over het ICT collectief op de website van Vincere.

Gebruiker niet bekend.

Contact