Online opslag in de cloud geeft je bedrijf de ruimte om te groeien. Bewaar, deel en bewerk documenten vanuit een beveiligde omgeving met ieder apparaat en vanaf iedere plek ter wereld.

Voor elke bedrijfsomvang een oplossing van wereldformaat

Vroeger waren bedrijven gebonden aan een server die ze zelf of door een partij lieten beheren. Als de server down was, nou, dan was je onderneming dat ook. Tegenwoordig gaan bedrijven voor de zekerheid en flexibiliteit van online opslag in de cloud. Opslaan in de ‘cloud’ betekent dat je bestanden opgeslagen worden op een server op het internet, waarmee de kans op downtime sterk reduceert. Werknemers kunnen met ieder apparaat vanaf iedere plek ter wereld inloggen op het netwerk.

Online opslag als de fundering voor groei

Bedrijven hebben steeds meer documenten en de vraag om meer opslag groeit iedere dag. Online opslag geeft je bedrijf de ruimte om te groeien. Online opslag – ook wel cloud storage genoemd – is een beveiligd stukje internet en eenvoudig op te schalen bij de groei van je bedrijf. Met online opslag in de cloud bespaar je de kosten van een eigen IT-afdeling, terwijl je profiteert van de kennis en kunde van een specialist. Je krijgt het beste van IT zonder er een moment naar om te kijken.

Gevoelige bedrijfsinformatie veilig opslaan in de cloud

Documenten bevatten gevoelige informatie voor je concurrenten en de privacy van je klanten. We begrijpen hoe je een veilige cloudomgeving opzet en beheert vanuit een technisch oogpunt, maar ook vanuit een menselijk oogpunt. It werkt het beste als je medewerkers zich niet afvragen of het werkt – het moet voelen als een natuurlijke extensie van je bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het creëren van een veilige omgeving voor de mensen die jij toegang wilt geven tot je bedrijfsdocumenten. Met bedrijven die extreem gevoelige informatie willen opslaan in de cloud, komen we een geheimhoudingsverklaring overeen voordat we de samenwerking beginnen.

Een online back-up geeft een gerust gevoel

Veel bedrijven zitten met de volgende vragen: wanneer moeten we een back-up maken en hoe slaan we die veilig op? Je documenten bevatten belangrijke bedrijfsinformatie, dus het zijn vragen waar je ‘s nachts van wakker kan liggen. Een online back-up is een gedecentraliseerd proces waarmee we waken over je data. We vormen een schild tegen indringers van buitenaf, zoals hackers en virussen maar ook in het geval van calamiteiten. Bedrijven die hun data hebben opgeslagen in de cloud zijn bij een calamiteit binnen enkele uren weer operationeel. Een gedachte die de nachtrust ten goede komt.

Online opslag in de cloud

  • Veilig
  • Schaalbaar
  • Voordelig
  • Efficiënt

Ontdek de mogelijkheden van online opslag in de cloud voor jouw bedrijf

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bedrijven kunnen volledig migreren naar de cloud, maar ook stap voor stap door te beginnen met bijvoorbeeld enkel filesharing. Voor welke optie je ook gaat, wij zorgen dat het werkt, veilig is en je maximaal resultaat haalt uit IT.

Dennis Blotenburg
Ik ben Cloud specialist en kan je hier alles over vertellen. Heb je een vraag?Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.
Contact
Bestel gratis het Outsourcing Performance onderzoek