Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Online opslag in de cloud geeft je bedrijf de ruimte om te groeien. Bewaar, deel en bewerk documenten vanuit een beveiligde omgeving met ieder apparaat en vanaf iedere plek ter wereld.

Voor elke bedrijfsomvang een cloud opslag oplossing van wereldformaat

Vroeger waren bedrijven gebonden aan een server die ze zelf of door een partij lieten beheren. Als de server down was, nou, dan was je onderneming dat ook. Tegenwoordig gaan bedrijven voor de zekerheid en flexibiliteit van online opslag in de cloud.

Opslaan in de ‘cloud’ betekent dat je bestanden worden opgeslagen op een server op het internet, waarmee de kans op downtime sterk reduceert. Werknemers kunnen met ieder apparaat vanaf iedere plek ter wereld inloggen op het netwerk.

Online opslag als de fundering voor groei

Bedrijven hebben steeds meer documenten en de vraag om meer opslag groeit iedere dag. Online opslag geeft je bedrijf de ruimte om te groeien. Online opslag – ook wel cloud storage of Storage as a Service (STaaS) genoemd – is een beveiligd stukje internet en eenvoudig op te schalen bij de groei van je bedrijf.

Met online opslag in de cloud bespaar je de kosten van een eigen IT afdeling, terwijl je profiteert van de kennis en kunde van een specialist. Je krijgt het beste van IT zonder er een moment naar om te kijken.

Gevoelige bedrijfsinformatie veilig opslaan in de cloud

Documenten bevatten gevoelige informatie voor je concurrenten en de privacy van je klanten. We begrijpen hoe je een veilige cloudomgeving opzet en beheert vanuit een technisch oogpunt, maar ook vanuit een menselijk oogpunt. IT werkt het beste als je medewerkers zich niet afvragen of het werkt – het moet voelen als een natuurlijke extensie van je bedrijf.

We zijn gespecialiseerd in het creëren van een veilige omgeving voor de mensen die jij toegang wilt geven tot je bedrijfsdocumenten. Met bedrijven die extreem gevoelige informatie willen opslaan in de cloud, komen we een geheimhoudingsverklaring overeen voordat we de samenwerking beginnen.

Een online backup geeft een gerust gevoel

Veel bedrijven zitten met de volgende vragen: wanneer moeten we een backup maken en hoe slaan we die veilig op? Je documenten bevatten belangrijke bedrijfsinformatie, dus het zijn vragen waar je ‘s nachts van wakker kan liggen.

Een online backup – ook wel cloud backup of Backup as a Service (BaaS) genoemd – is een gedecentraliseerd proces waarmee we waken over je data. We vormen een schild tegen indringers van buitenaf, zoals hackers en virussen maar ook in het geval van calamiteiten. Bedrijven die hun data in de cloud hebben opgeslagen, zijn bij een calamiteit binnen enkele uren weer operationeel. Een gedachte die de nachtrust ten goede komt.

De voordelen van online opslag en backup in de cloud

  • Veilig
  • Schaalbaar
  • Voordelig
  • Efficiënt

Online opslag en backup in cloud voor jouw bedrijf?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bedrijven kunnen volledig migreren naar cloud opslag en backup, maar ook stap voor stap door te beginnen met bijvoorbeeld enkel filesharing. Voor welke optie je ook gaat, wij zorgen dat het werkt, veilig is en je maximaal resultaat haalt uit IT.

STaaS & BaaS vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Wil je ook profiteren van de kracht van het online opslag en backup in de cloud via STaaS en BaaS? Xcellent is een landelijke IT beheerder die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

Lars Nieuwenhuis
Meer weten over online opslag en bakcup in de cloud? Ik kan je alles vertellen over de voordelen van STaaS en BaaS voor jouw organisatie. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.