Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Werken in de cloud samen met collega’s online en offline aan bestanden zonder de hoge kosten van een eigen IT afdeling. Bedrijven die in de cloud werken zijn efficiënter, veiliger en meer rendabel.

Werken in een stukje privé-internet in de cloud

Online werken in de cloud kun je vergelijken met een stukje internet van jouw bedrijf alleen. Op een beveiligde plek op het web deel je bestanden, agenda’s en zelfs interne websites met collega’s, terwijl het beheer en onderhoud is uitbesteed. Je geniet de voordelen van verbonden zijn met het internet en je collega’s, terwijl je de risico’s minimaliseert. We creëren voor medewerkers een gepersonaliseerde online werkplek die overal ter wereld beschikbaar is.

Altijd up-to-date met Software as a Service (SaaS)

Laten we eerlijk zijn, sinds de digitalisering zijn steeds meer bedrijven een IT bedrijf geworden. In welke industrie je ook actief bent, in vergelijking met twintig jaar geleden zijn er meer computers, ben je afhankelijk van servers en nam technische kennis een vlucht. Omdat bedrijven gewoon willen dat het werkt, moet je IT geruisloos en veilig werken en snel zijn op te schalen als je bedrijf groeit.

Software as a Service is de oplossing waarmee we software en applicaties, zoals e-mail, gedeelde agenda en filesharing beheren op afstand. We monitoren, analyseren en updaten je applicaties en systemen ‘onder water’ zodat je bedrijf werkt met de laatste software die altijd up-to-date is.

Een kantoor in je broekzak met Desktop as a Service (DaaS)

Voor veel mensen is werk iets dat ze doen, niet een plek waar ze naartoe gaan. De ene keer werken collega’s vanuit huis, de andere keer vanuit het buitenland en dan weer betrek je een freelancer bij een project. Bedrijven moeten flexibel zijn.

Desktop as a Service is de flexibele online werkplek die medewerkers meenemen in hun broekzak. Ze ontgrendelen met ieder apparaat vanaf iedere plek ter wereld hun persoonlijke werkomgeving door simpelweg in te loggen in de beveiligde omgeving. Vergaderen, presentaties maken of een project bespreken was nooit eerder zo eenvoudig.

Een bestaande IT infrastructuur naar de cloud brengen

Veel bedrijven hebben in de loop der jaren een IT infrastructuur aangelegd en vragen zich af wat daarmee gebeurt als ze besluiten in de cloud te gaan werken. Deze waardevolle data noemen we de legacy. We begrijpen dat bedrijven niet hun hele hebben en houden in één keer omzetten. Daarom bieden we een hybride oplossing aan door een deel van applicaties naar de cloud te brengen, terwijl de legacy vanaf een server wordt gepubliceerd.

De voordelen van online werken in de cloud

  • Overal ter wereld toegang tot je bestanden
  • Eenvoudig op- en afschalen
  • Altijd up-to-date beveiliging
  • Geen eigen IT infrastructuur

Wanneer moet je kiezen voor werken in de cloud?

Vele oplossingen maken licht werk. Door applicaties te verplaatsen naar de cloud, besparen zowel kleine als grote bedrijven investeringskosten en werken ze slimmer en veiliger. Wij zorgen ongemerkt dat jouw stukje privé-internet werkt.

SaaS & DaaS vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Wil je ook profiteren van de kracht van het online werken in de cloud via SaaS en DaaS? Xcellent is een landelijke IT beheerder die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

Lars Nieuwenhuis
Meer weten over online werken in de cloud? Ik kan je alles vertellen over de voordelen van SaaS en DaaS voor jouw organisatie. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.