Xcellent is een IT-beheerder die bedrijven productiever maakt, wat je ook doet. We beseffen dat dit nogal een belofte is, maar we nemen je graag mee in onze visie over IT. In vergelijking met twintig jaar geleden gebruiken bedrijven meer computers en zijn hun bedrijfsprocessen verbonden met het internet. In essentie is ieder bedrijf vandaag de dag een IT-bedrijf en wij zorgen ongemerkt dat het werkt. We creëren een stabiel fundament dat dient als basis om bedrijven productiever te maken met IT, wat je ook doet.

IT creëert waarde

Door de veranderende rol van IT verandert ook de rol van de IT-beheerder. De grootste winst voor bedrijven is niet langer het technisch fundament, maar de applicaties die erop draaien.  Met een team van IT-specialisten zorgen we dat bedrijven productiever worden dankzij IT. Van praktische vragen zoals: hoe kan ik efficiënter werken met filesharing, tot strategische vraagstukken zoals: wat is de rol van IT-infrastructuur in het behalen van onze doelstellingen voor 2023? Wij laten bedrijven kennismaken met de kracht van IT zonder de hoge kosten van een eigen IT-afdeling. Wel de lusten, niet de lasten; zo kunnen bedrijven zich focussen op waar ze goed in zijn.

Morgen productiever dan vandaag

We willen begrijpen welke impact IT heeft op je bedrijf. En hoe ontdek je dit beter dan met de mensen die de systemen dagelijks gebruiken? In onze aanpak staat de gebruikerservaring centraal. Ons team van IT-specialisten optimaliseert op dagelijkse basis de IT-ervaring van de gebruiker. We dragen oplossingen aan voor alledaagse uitdagingen van gebruikers, zodat je morgen productiever werkt dan vandaag. Zo creëren we een partnership waar beide partijen jarenlang productief samenwerken.

Een van de drie vitaalste bedrijven van Nederland

Als je een medewerker van Xcellent spreekt, praat je met een energieke en vitale medewerker. Vitaliteitsdoelen en professionele doelen zijn bij ons een een-tweetje. Het is de combinatie van fysieke en mentale uitdaging waardoor onze mensen blij naar kantoor komen én blij naar huis gaan. In onze kantoren vind je speciale ruimtes voor activiteiten, een dagelijkse gezonde lunch en dagen we elkaar uit in de sportschool. Die zit trouwens om de hoek van kantoor, zodat de drempel niet alleen laag is maar ook dichtbij. In 2017 kregen we landelijk erkenning voor onze aanpak toen zorgverzekeraar ONVZ ons uitriep tot het meest vitale bedrijf van de provincie Utrecht en het op twee na vitaalste bedrijf van Nederland.

Aansluiting bij de Vincere groep

In 2017 heeft Xcellent zich aangesloten bij de Vincere Groep. Onze visies sluiten naadloos op elkaar aan en met Vincere’s strategische kennis binnen handbereik bouwen we verder aan onze missie: de beste IT-beheerder van Nederland zijn.

Xcellent
Meer weten over Xcellent en hoe wij jouw organisatie productiever maken? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.