Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Xcellent is de fullservice ICT-dienstverlener voor professionele gebruikers. Vanuit vestigingen in Amersfoort en Delft levert en beheert Xcellent werkplek- en ICT-omgevingen voor middelgrote opdrachtgevers in heel Nederland. Xcellent richt zich op het leveren van managed services met focus op cloud en beveiliging. In haar dienstverlening stelt Xcellent de eindgebruiker centraal: Xcellent haalt het beste in je naar boven.

Veranderende wereld

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder ICT. Nagenoeg alle processen op school, thuis en op het werk worden ondersteund door de mogelijkheden die alleen technologie kan bieden. En de ontwikkelingen staan nooit stil: elke dag is de wereld vele malen boeiender, krachtiger en rijker dan gisteren. En gecompliceerder.

Betrouwbaar en veilig

Als ICT een grote rol speelt in jouw dagelijkse werkzaamheden, dan is het prettig als je weet dat het beheer daarvan in goede handen is. Dat een specialist zich buigt over de inrichting van jouw digitale werkplek (ongeacht of die zich op kantoor, thuis of in de auto bevindt). Dat je erop kunt vertrouwen dat jij je werk kunt doen, waar en wanneer jij dat wilt, in een veilige en vertrouwde omgeving. Én op een manier die bij jou past. Vandaag, morgen én overmorgen.

Verbinding

Xcellent is full service ICT-dienstverlener voor professionele gebruikers. In onze dienstverlening staat verbinding centraal: door dicht tegen een organisatie aan te kruipen, zijn we in staat om een ICT-situatie op maat in te richten, optimaal te beheren en te laten meegroeien met de organisatie en haar medewerkers. Door proactief te blijven kijken naar ontwikkelingen binnen het bedrijf en de markt, zorgen we ervoor dat dat zo blijft. In welke fase de onderneming zich ook bevindt.

Xcellent haalt het beste in je naar boven

Xcellent werkt met en voor mensen. We begrijpen dat computers, systemen en apps belangrijke gereedschappen zijn waarmee mensen hun werk kunnen uitvoeren. Een optimale ICT-huishouding kan een enorme bijdrage leveren aan de effectiviteit en creativiteit van een organisatie. We zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat ICT-gebruikers het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zienswijze neemt verantwoordelijkheden met zich mee. We zetten alles op alles om het onbegrijpelijke begrijpbaar te maken. Om het abstracte inzichtelijk te maken. We geven tips en tricks en do’s en dont’s. En we voorkomen calamiteiten liever dan dat we ze oplossen. Maar als dat laatste toch het geval is, dan zorgen we ervoor dat jij snel weer aan het werk kunt.

Xcellent
Wil jij weten hoe Xcellent het beste in je naar boven haalt? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.