Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl


Veaam biedt techniek voor slimme back-up en recovery oplossingen. Dit doet Veeam voor fysieke en virtuele servers. Op deze manier ben je zeker van de continuïteit van je bedrijf. Veeam is opgericht in 2006 en heeft naast het hoofdkantoor in Zwitserland kantoren in meer dan 30 landen. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Utrecht.

Lees meer

Microsoft is wereldleider op het gebied van it-oplossingen en zet de standaard in kantoorautomatisering. Ze is de aanjager van de digitale transformatie in het bedrijfsleven met software, dienstverlening en internettoepassingen. Microsoft heeft als ambitie dat bedrijven hun doelen bereiken en duurzaam groeien. Vanuit hun hoofdkantoor in Amsterdam ondersteunt Microsoft Xcellent met de digitale transformatie van onze klanten.

Lees meer

Fujitsu is een Japanse producent van it-producten en diensten voor de wereldwijde markt van hardware, software, netwerken en zakelijke oplossingen. De oplossingen van Fujitsu zijn gemaakt met Japanse precisie en zeer betrouwbaar. Vanuit het kantoor in Maarssen ondersteunt Fujitsu Xcellent met de digitale transformatie bij klanten.

Lees meer

Cisco is wereldleider in it en netwerken. Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening zijn de hoogwaardige security-oplossingen. De producten van Cisco versneller de adoptie van een nieuwe manier van werken op het gebied van verbondenheid, communicatie en veiligheid. Maar Cisco doet meer. Naast it en netwerkoplossingen bieden ze hardwareproducten aan, zoals switches, routers, servers, firewalls en draadloze apparatuur. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam ondersteunt Cisco Xcellent met netwerk- en security-oplossingen.

Lees meer

Eurofiber is leverancier van hoogwaardige en digitale infrastructuur. Eurofiber is voor bedrijven, overheden en non-profits die leverancier van het glasvezelnetwerk voor een vaste en open infrastructuur. Vanuit hun kantoor in Maarssen ondersteunt en adviseert Eurofiber Xcellent met de beste verbinding en infrastructuur voor onze klanten.

Lees meer

VMware biedt oplossingen op het gebied van server virtualisatie. Door deze techniek kunnen meerdere virtuele machines op één fysieke server draaien. Het voordeel van deze techniek is dat je de volle capaciteit van een server gebruikt. Dit zorgt voor efficiëntie en een overzichtelijk serverpark.

Lees meer