Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Wat doet Eurofiber?

Eurofiber is leverancier van hoogwaardige en digitale infrastructuur. Eurofiber is voor bedrijven, overheden en non-profits die leverancier van het glasvezelnetwerk voor een vaste en open infrastructuur. Vanuit hun kantoor in Maarssen ondersteunt en adviseert Eurofiber Xcellent met de beste verbinding en infrastructuur voor onze klanten.

De voordelen van Eurofiber

Een stabiele verbinding is een voorwaarde van een moderne it-omgeving. De producten van Eurofiber dragen bij aan de continuïteit van bedrijven. De voordelen van Eurofiber op een rij:

  • Stabiele verbinding
  • Continuïteit
  • Veiligheid
  • Schaalbaarheid van de it-omgeving

Eurofiber en Xcellent

Eurofiber en Xcellent hebben een constructief partnerschap waarin we elkaars kennis inzetten om onze klanten de beste IT-oplossing te bieden.

  • Eurofiber Partner

Welke Eurofiber-producten levert Xcellent?

Als je voor Xcellent kiest, maak je ook gebruik van de kennis en expertise van Eurofiber. Xcellent heeft meerdere gecertificeerd Eurofiber medewerker. De Eurofiber-producten die wij leveren zijn:

  • Managed dark fiber
  • Managed ethernet
  • IP VPN

Steeds vaker staat it aan de basis van bedrijven. Daarom is het belangrijk om in de basis goed georganiseerd te zijn. De oplossingen van Eurofiber garanderen de continuïteit van bedrijven en bieden flexibiliteit bij de behoefte om op te schalen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of wil je een keer sparren met een specialist? Neem contact met ons op.