Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Wat doet Veaam?

Veaam biedt techniek voor slimme back-up en recovery oplossingen.  Dit doet Veeam voor fysieke en virtuele servers. Op deze manier ben je zeker van de continuïteit van je bedrijf. Veeam is opgericht in 2006 en heeft naast het hoofdkantoor in Zwitserland kantoren in meer dan 30 landen. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Utrecht. 

De voordelen van Veeam

Jouw data is je belangrijkste bezit. De oplossingen van Veeam zorgen ervoor dat het jouw belangrijkste bezit niet verloren gaat. Mocht er toch iets mis gaan herstelt de oplossing van Veeam jouw data of applicaties in no-time.  voordeel van een wereldleider zijn, is dat er wijdverbreide kennis is over de producten en hun toepassingen. De voordelen van werken met Veeam op een rij:

  • Bedrijfscontinuïteit
  • Flexibiliteit
  • Betrouwbaar
  • Besparing van tijd
  • Investeringen en operationele kosten verlagen

Veeam en Xcellent

Xcellent is al jaren serviceprovider van Veeam. Meer dan 10  medewerkers beschikken over verschillende Veeam-certificeringen op het gebied van sales, pre-sales en implementatie. Xcellent is:

  • Silver Partner

Welke Veeam-producten levert Xcellent?

Als je voor Xcellent kiest, maak je ook gebruik van de kennis en expertise van Veaam. De Veeam-oplossingen die wij leveren zijn:

  • Back-up oplossingen
  • Recovery oplossingen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of wil je een keer sparren met een specialist? Neem contact met ons op.