Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Met een gerust hart documenten openen, versturen en opslaan. Server en network security beschermt je organisatie tegen hackers en malware.

Onbekommerd werken met server en netwerkbeveiliging

Veel bedrijven vinden het moeilijk om in de digitale wereld hun risico te bepalen. Vragen die we vaak horen zijn: hoe herken ik een phishingbericht? Of: hoe veilig zijn bijlages in een e-mail? Het ontbreekt bedrijven aan specialistische kennis om hier adequaat mee om te gaan.

Met server en network security van Xcellent haal je deze kennis in huis. We beschermen jouw informatie en systemen tegen indringers. En het prettige is: je medewerkers merken er niets van. We zorgen ongemerkt dat jouw bedrijf veilig werkt.

De zwakte van een systeem is de kracht van een hacker

Dagelijks worden er meer dan 4.000 ransomware aanvallen uitgevoerd. Bedrijven die het meest kwetsbaar zijn voor deze aanvallen zijn kleine en middelgrote organisaties. De reden hiervoor is eenvoudig. In deze bedrijven doen medewerkers IT er vaak zelf bij.

Maar hacken is een businessmodel. Ze willen tegen zo laag mogelijke kosten het maximale rendement behalen. Met server en network security krijgen bedrijven gelaagde beveiliging die voorkomt dat een hacker jouw bedrijf ziet als de zwakste van het systeem.

Gelaagde beveiliging is het hang- en sluitwerk van IT

Het beveiligen van netwerken en servers laat zich vergelijken met het hang- en sluitwerk van een deur. Om te voorkomen dat iedereen naar binnen wandelt, plaats je een slot op de deur. Maar met een extra slot, een dikkere deur en een alarminstallatie is de kans op inbraak veel kleiner.

Xcellent beveiligt servers en netwerken volgens dezelfde modulaire opbouw. De meerdere beschermingsniveaus resulteren in een inbraakvertragend effect. Een hacker zal jouw bedrijf links laten liggen en op zoek gaan naar een makkelijker slachtoffer.

Preventief servers en netwerk beveiligen

Vroeger leerden virusscanners op basis van gebeurtenissen. Als een virus werd ontdekt, werd het toegevoegd aan het systeem zodat die hem de volgende keer zou herkennen. Maar – zoals met alle virussen – zijn het niet de bekende, maar de onbekende die infecties veroorzaken. Daarom draaien wij het om. We kijken niet naar wat we al kennen, maar wat we nog niet kennen. We vergelijken normaal gedrag van je medewerkers met abnormale handelingen, en grijpen in voordat afwijkend gedrag verstrekkende gevolgen kan hebben.

Een voorbeeld van wanneer we ingrijpen, is als een medewerker een pdf-bestand ontvangt van een onbekende afzender. We verifiëren razendsnel gegevens zoals de metadata van het bestand, de afzender en of een medewerker vaker dergelijke bestanden ontvangt. Wanneer de kans bestaat dat het bestand infectieus is, snijden we de medewerker preventief af van het netwerk. We plaatsen het bestand in quarantaine en testen het in een beveiligde omgeving om te zien of het vermoeden klopt. We koppelen de bevinden terug in heldere taal, zodat IT voor iedere medewerker tastbaar wordt.

Server & Network Security vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Ben jij benieuwd hoe veilig jouw servers en netwerk zijn? We brengen graag jouw sterktes en zwaktes in kaart. Neem contact op. Xcellent is een landelijke provider van cyber security diensten als server en network security die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

Lars Nieuwenhuis
Ik ben cyber security specialist bij Xcellent. Heb je een vraag over server of network security? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.