Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Als het op techniek aankomt, willen bedrijven dat het gewoon werkt. Uitbesteding van je serverbeheer en netwerkbeheer aan Xcellent, garandeert de continuïteit van jouw bedrijf en zorgt dat IT jouw business versnelt.

Ieder bedrijf is een IT bedrijf

Door de digitalisering zijn steeds meer bedrijven een IT bedrijf geworden, wat je ook doet. Bedrijven hebben een draadloos fundament van techniek en ze verwachten dat het altijd werkt. Waar er vroeger nog weleens een handige collega was, is het tegenwoordig de IT beheerder die de continuïteit van bedrijven garandeert.

Het beheer en onderhoud van het netwerk en de servers verzorgen we ‘onder water’, zodat jouw medewerkers veilig kunnen werken met ieder apparaat vanaf iedere plek ter wereld.

De veranderende rol van de server- en netwerkbeheerder

Vroeger stonden er bij bedrijven een paar switches en een router in de meterkast. Als de server of het netwerk down was, dan waren je medewerkers dat ook. De norm is veranderd naar draadloos werken en het netwerk en de server zorgen ervoor dat je medewerkers overal ter wereld kunnen werken alsof ze naast je op kantoor zitten.

Bedrijven willen dat het te allen tijde werkt en wij zijn de IT specialist die de continuïteit van jouw bedrijf garandeert. We beheren al 20 jaar het serverpark voor bedrijven door heel Nederland en zorgen dagelijks dat meer dan 1.300 servers adequaat beveiligd en beschikbaar zijn.

Van serverbeheer naar gebruikersgemak

Veel bedrijven geven werken in de publieke cloud de voorkeur boven werken op een eigen server. Ze bezitten steeds minder apparaten en nemen applicaties af, zoals gedeelde agenda’s, filesharing en e-mail. Daardoor is de grootste winst voor bedrijven niet langer een optimale IT infrastructuur, maar het optimaal gebruiken van de applicaties.

Er ontstaat een multi-cloud waarin deze applicaties feilloos moeten samenwerken. We gaan naar een rol toe waar bedrijven de zekerheid krijgen dat het werkt, terwijl specialistische kennis over het gebruik van de applicaties zorgt voor efficiëntie en een rendabeler bedrijf.

Netwerkbeheer als versneller van je business

Bij menig bedrijf is de netwerkkast een hok vol kabels en apparaten met op de deur een bord waarop in kapitalen staat: verboden toegang voor onbevoegden. Daar valt wat voor te zeggen, want zonder netwerk geen bedrijf.

Als netwerkbeheerder garanderen wij de continuïteit van je bedrijf. En in de toekomst versnellen we ook je business. Na de server is het tijd voor het netwerk om de voordelen van de cloud te ervaren.

Dankzij software defined networking (SDN) is de netwerkkast niet langer een no-go zone, maar een ruimte waar via één console 5G, wifi, het vaste netwerk en telefonie flexibel inzetbaar zijn. Bedrijven krijgen meer mogelijkheden waardoor de techniek dichterbij de kern van de organisatie komt. De netwerkbeheerder zorgt ten eerste ongemerkt dat het werkt en ten tweede dat een flexibel netwerk jouw business versnelt.

Serverbeheer & netwerkbeheer vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Wil je ook profiteren van de kracht van het uitbesteden van je server- en netwerkbeheer? Xcellent is een landelijke IT beheerder die vanuit kantoren in Amersfoort en Delft vooral bedrijven in de regio’s Utrecht, Den Haag en Rotterdam bedient. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op.

Ronnie Burgwal
Heb jij een vraag over serverbeheer of netwerkbeheer. Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.