Wat is vitaal zijn?

Vitaal zijn. Voor bedrijven betekent het voldoende omzet draaien, voor IT betekent het feilloos werkende systemen en voor mensen betekent het kunnen doen wat je wilt doen. Dit weten we als geen ander, want in heel Nederland zijn er maar twee bedrijven vitaler dan Xcellent. In 2017 kregen we erkenning voor onze aanpak toen we derde werden bij de verkiezing Het Vitaalste Bedrijf.

Vitaliteit op kantoor

Wij geloven dat gezonde mensen gelukkiger zijn. Deze filosofie vind je terug in onze kantoren waar kleine en grote aanpassingen aan de werkomgeving medewerkers meer laten bewegen. Dat is heel breed; van in hoogte verstelbare bureau’s tot een gezonde lunch en van wandelvergaderingen tot de jaarlijkse deelname aan Mud Masters.

Xcellent

Sportieve professionals

Sportieve en professionele doelen gaan bij ons hand in hand. Iedere werknemer heeft een persoonlijk ontwikkelplan met fysieke en intellectuele uitdagingen. We brengen focus aan in het ontwikkelen van de passie van onze medewerkers, want zoals wij het zien: mensen worden pas echt heel goed in hun werk als ze doen wat ze leuk vinden. Xcellent creëert een werkomgeving die ervoor zorgt dat medewerkers hun doel halen. En als iets beter kan, horen we het graag. De lijntjes zijn kort en er staat een digitale ideeënbus klaar om je idee kenbaar te maken.

Dat doen veel collega’s, trouwens. Ideeën die je terugziet op de werkvloer zijn een tafeltennistafel, een gameroom en we hebben een fikse korting geregeld bij de sportschool om de hoek. Wel zo handig, want dan kun je meteen vanuit je werk even sporten. Dat scheelt reistijd, en de kans is groot dat een collega met je mee wil als sportbuddy.

Vitaliteit

 

Lars Nieuwenhuis
Ik ben servicemanager en medeverantwoordelijk voor de vitaliteit binnen Xcellent. Heb jij een vraag over vitaliteit? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.