Xcellent is een onderdeel van Dustin. Wij zijn nog steeds dezelfde mensen met dezelfde diensten, maar onderdeel van een groter bedrijf. Samen kunnen we u nog beter helpen. Met meer diensten, oplossingen en interessante aanbiedingen.

Dustin is een toonaangevende IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Ontdek ons volledige aanbod op de Dustin website of bezoek de Xcellent website.

Xcellent is part of Dustin. We are still the same people with the same services but part of a bigger company. Together we can help you even better. With more services, solutions and interesting offerings.

Dustin is a leading IT partner in the Nordics and Benelux. Explore our full offering on the Dustin website or visit the Xcellent website.

U wordt binnen 10 seconden doorverwezen naar dustin.nl

Een vitaal bedrijf

Wist je dat er in Nederland maar twee bedrijven zijn waar medewerkers vitaler zijn dan bij Xcellent? We zijn derde geworden in de verkiezing Het Vitaalste Bedrijf. Vitaal zijn heeft focus bij ons, want laten we eerlijk zijn: we zijn dan wel handig met IT, maar voor je lichaam is computerwerk minder handig. Jouw rug moet langer meegaan dan je 67e dus bij ons kun je kiezen of je zittend of staand wilt werken.

Wij geloven dat vitale mensen gelukkiger zijn en daarom laten we het niet bij flexibele werkplekken. Je krijgt een fikse korting op de sportschool om de hoek, we moedigen mensen aan om een vergadering wandelend te doen en er is iemand die dagelijks een gezonde lunch op tafel zet. Voor de echte fanatiekelingen is er de jaarlijkse deelname aan Mud Masters waar 53% van ons aan meedoet.

In een gezond lichaam hoort een gezonde geest. Bij Xcellent hoef je niet te onderhandelen over extra studiedagen, want iedereen krijgt 10 studiedagen per jaar. We vinden het leuk als je op de vrijdagmiddagborrel vertelt wat je hebt geleerd.

Gewoon, doen

Waar andere bedrijven zeggen flexibel te zijn, doen wij het gewoon wat nodig is. Een mooi voorbeeld daarvan gebeurde een tijd terug. Het was vrijdagmiddag en de eerste collega’s waren al thuis toen een beveiligingsprobleem uitbrak dat al onze klanten raakte. De vrijdagmiddagborrel werd abrupt afgebroken en iedereen ging samen aan de slag. Toen de collega’s thuis er weet van kregen, stapten ze in de auto naar kantoor om hun steentje bij te dragen. Het probleem was om 02:00 opgelost. Om dat te vieren bracht de directeur biertjes en wat te eten.

Vacatureoverzicht

Zie jij jezelf wel bij Xcellent werken? Bekijk dan onze vacatures. We zien uit naar je sollicitatie.