Wij hebben momenteel 7 mogelijkheden voor je om bij Xcellent aan de slag te gaan

Bekijk onze vacatures

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat IT beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service IT-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve IT-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

Lees meer over werken bij Xcellent

Wat kun je verwachten? 

Werken bij Xcellent – wat moet je je daarbij voorstellen? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen, ontdek je wat wij bedoelen met vitaal zijn en ontmoet je toekomstige collega’s.

Meer over vitaliteit

Collega’s aan het woord

Jacco Timmer
Incidentmanager

Doordat het incident op de juiste plek wordt opgepakt, is de oplostijd korter waardoor de klant weer sneller aan het werk kan!

Verder lezen
Ronnie Burgwal
Netwerkbeheerder

Regelmatig schuif ik aan bij de start van nieuwe projecten bij klanten, zodat de klantwens goed in kaart gebracht wordt.

Verder lezen

Recente vacatures

Servicedeskmedewerker
Fulltime / Amersfoort
Als servicedeskmedewerker ben je de tweetalige hulp bij IT-vraagstukken. Je spreekt vloeiend techniek, maar weet de oplossing in heldere taal uit te leggen aan jong en oud. Je bent de gedreven IT-er die stressbestendig en communicatief vaardig is en hebt oog voor het grotere plaatje.
Netwerkbeheerder
Fulltime / Delft, Amersfoort
Als netwerkbeheerder zorg jij ongemerkt dat het werkt. Met jouw passie voor it verzorg je het technisch fundament van bedrijven en ben je de persoon op wie ze rekenen in het geval van calamiteiten. Stress is een woord dat je weleens leest in de krant, maar jij zorgt liever dat het gewoon werkt.
Servicemanager
Fulltime / Amersfoort
Als servicemanager ben jij een sparringpartner voor onze klanten en geeft ze gevraagd én ongevraagd advies. Je bent ambitieus, maakt nieuwe technologieën je snel eigen en je wil jezelf en onze klanten continu blijven ontwikkelen.

Vragen over deze vacatures?

Neem contact op als je meer informatie wil of vragen hebt over één van onze vacatures.