Wij hebben momenteel 5 mogelijkheden voor je om bij Xcellent aan de slag te gaan

Bekijk onze vacatures

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat IT beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service IT-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve IT-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

Lees meer over werken bij Xcellent

Wat kun je verwachten?

Werken bij Xcellent – wat moet je je daarbij voorstellen? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen, ontdek je wat wij bedoelen met vitaal zijn en ontmoet je toekomstige collega’s.

Meer over vitaliteit

Recente vacatures

Netwerk consultant
Fulltime / Amersfoort, Enschede
Als netwerk consultant werk je aan de complexe netwerken van het datacenter van de opdrachtgever of van onze eigen hosting omgeving. Je bent een specialist in Cisco, Fortinet en communiceren. Je bent op de afdeling projecten de spin in het web tussen de opdrachtgever, de beheerafdeling en de technische consultants.
Technisch consultant
Fulltime / Amersfoort, Enschede
Als technisch consultant werk je aan de doorontwikkeling van modern workplaces en mobility oplossingen. Daarnaast ben je breed inzetbaar als infrastructuur specialist. Je hebt ruime ervaringen in verschillende migratie projecten zowel on premise, Azure of  een combinatie daarvan.
Projectleider
Fulltime / Amersfoort, Enschede
Als projectleider bewaak je projectmanagementaspecten zoals; geld, organisatie, kwaliteit, risico’s informatie, tijd en techniek. Dit doe je met behulp van het door jou opgestelde projectplan, je bent verantwoordelijk voor de interne- en externe communicatie, activiteitenplanning en kwaliteitsborging.

Vragen over deze vacatures?

Neem contact op als je meer informatie wil of vragen hebt over één van onze vacatures.