Wij hebben momenteel 9 mogelijkheden voor je om bij Xcellent aan de slag te gaan

Bekijk onze vacatures

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat IT beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service IT-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve IT-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

Lees meer over werken bij Xcellent

Wat kun je verwachten? 

Werken bij Xcellent – wat moet je je daarbij voorstellen? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen, ontdek je wat wij bedoelen met vitaal zijn en ontmoet je toekomstige collega’s.

Meer over vitaliteit

Collega’s aan het woord

Martha Wieling
Facilitair medewerker

Ik zorg, samen met mijn collega's, voor een gastvrije omgeving wanneer klanten op bezoek komen.

Verder lezen
Sabine van Beers
Medewerker Werving & Selectie

Ik probeer indirect de klant tevreden te stellen door de juiste medewerker op de juiste plaats te zetten!

Verder lezen

Recente vacatures

Stagiair Inside sales
Stage / Amersfoort
Wij bieden jou een leerzame stage waar jij onderdeel bent van ons Inside sales team. Jij bent mede verantwoordelijk voor het opstellen van offertes voor onze klanten. Dit leer je op een effectieve en servicegerichte manier te doen, waarbij de klant centraal staat.
Business consultant
Fulltime / Amersfoort
Als Business consultant werk je aan privacy en AVG-oplossingen voor onze klanten. Jij hebt kennis van privacywetgeving en CIPP/E en weet de vertaalslag te maken naar de business van de klant. Je wil je graag ontwikkelen in dit vakgebied.
Teamleider Netwerkbeheer
Fulltime / Amersfoort
Als teamleider netwerkbeheer faciliteer je de werkomgeving van de netwerkbeheerders. Jij zorgt dat zij alles in huis hebben om zo goed mogelijk te kunnen werken. Je houdt de marktontwikkelingen in de gaten en geeft strategisch richting aan de ontwikkeling van de netwerkbeheerafdeling, daarnaast werk en bouw je mee aan omgevingen van klanten en onze eigen datacenters.

Vragen over deze vacatures?

Neem contact op als je meer informatie wil of vragen hebt over één van onze vacatures.