Wij hebben momenteel 2 mogelijkheiden voor je om bij Xcellent aan de slag te gaan

Bekijk onze vacatures

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat IT beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service IT-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve IT-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

Lees meer over werken bij Xcellent

Wat kun je verwachten?

Werken bij Xcellent – wat moet je je daarbij voorstellen? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen, ontdek je wat wij bedoelen met vitaal zijn en ontmoet je toekomstige collega’s.

Meer over vitaliteit

Recente vacatures

Service Manager
40 uur / Amersfoort
Bij ons kennen we je als de klantregisseur, die het klantlandschap en de impact van IT op de klantorganisatie en bedrijfsvoering door en door kent. Iemand met empathisch vermogen. Jij weet hoe je mensen geruststelt. Een echte teamspeler. Jij zet liever een een-tweetje op dan je voor eigen kans gaat.
Financieel administratief medewerker
32-40 uur / Amersfoort
Wij zoeken naar een enthousiaste en initiatiefrijke financieel administratief medewerker, die in een dynamische omgeving zijn/haar bijdrage wil leveren. Samen […]

Vragen over deze vacatures?

Neem contact op als je meer informatie wil of vragen hebt over één van onze vacatures.