Wij hebben momenteel 5 mogelijkheden voor je om bij Xcellent aan de slag te gaan

Bekijk onze vacatures

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat IT beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service IT-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve IT-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

Lees meer over werken bij Xcellent

Wat kun je verwachten?

Werken bij Xcellent – wat moet je je daarbij voorstellen? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen, ontdek je wat wij bedoelen met vitaal zijn en ontmoet je toekomstige collega’s.

Meer over vitaliteit

Collega’s aan het woord

Martha Wieling
Facilitair medewerker

Ik zorg, samen met mijn collega's, voor een gastvrije omgeving wanneer klanten op bezoek komen.

Verder lezen
Sabine van Beers
Medewerker Werving & Selectie

Ik probeer indirect de klant tevreden te stellen door de juiste medewerker op de juiste plaats te zetten!

Verder lezen

Recente vacatures

Servicedesk medewerker
Fulltime / Amersfoort
Als servicedeskmedewerker ben je de tweetalige hulp bij IT-vraagstukken. Je spreekt vloeiend techniek, maar weet de oplossing in heldere taal uit te leggen aan jong en oud. Je bent de gedreven IT-er die stressbestendig en communicatief vaardig is en hebt oog voor het grotere plaatje.
Netwerk consultant
Fulltime / Amersfoort
Als netwerk consultant werk je aan de complexe netwerken van het datacenter van de klant of van onze hosting omgeving. Je bent een specialist in Cisco, Fortinet en communiceren. Je bent op de afdeling projecten de spin in het web tussen de klant, beheer en de technische consultants.
Systeembeheerder
Fulltime / Amersfoort
Als systeembeheerder ben je ons visitekaartje bij de klant, los je incidenten op en zet je je tanden in uitdagende IT-vraagstukken. Bij de klant zeggen ze over jou: ‘Die jongen van Xcellent is er vandaag weer. Vraag het even aan hem, hij heeft er verstand van.’

Vragen over deze vacatures?

Neem contact op als je meer informatie wil of vragen hebt over één van onze vacatures.