Wij hebben momenteel 6 mogelijkheden voor je om bij Xcellent aan de slag te gaan

Bekijk onze vacatures

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat IT beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service IT-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve IT-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

Lees meer over werken bij Xcellent

Wat kun je verwachten? 

Werken bij Xcellent – wat moet je je daarbij voorstellen? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen, ontdek je wat wij bedoelen met vitaal zijn en ontmoet je toekomstige collega’s.

Meer over vitaliteit

Collega’s aan het woord

Martha Wieling
Facilitair medewerker

Ik zorg, samen met mijn collega's, voor een gastvrije omgeving wanneer klanten op bezoek komen.

Verder lezen
Sabine van Beers
Medewerker Werving & Selectie

Ik probeer indirect de klant tevreden te stellen door de juiste medewerker op de juiste plaats te zetten!

Verder lezen

Recente vacatures

Teamleider servicemanagement
Fulltime / Amersfoort
Als teamleider servicemanagement ben je een echte bruggenbouwer. Je onderhoudt de relatie met de klant en adviseert over IT-oplossingen die hen helpen hun doelstellingen te behalen. Je bent een generalist en verliest nooit het grote plaatje uit het oog. Daarnaast geef je leiding aan het servicemanagement team en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van de afdeling inside sales.
Servicedesk medewerker
Fulltime / Amersfoort
Als servicedeskmedewerker ben je de tweetalige hulp bij IT-vraagstukken. Je spreekt vloeiend techniek, maar weet de oplossing in heldere taal uit te leggen aan jong en oud. Je bent de gedreven IT-er die stressbestendig en communicatief vaardig is en hebt oog voor het grotere plaatje.
Technisch consultant – Amersfoort
Fulltime / Amersfoort
Als technisch consultant werk je aan de doorontwikkeling van modern workplaces en mobility oplossingen. Je bent een specialist in Microsoft 365 en weet de ontwikkelingen door te vertalen naar de business van de klant. Je volgt de trends in identity, informatiebeveiliging en mobile device/application management en herkent kansrijke ontwikkelingen die Xcellent helpen groeien.

Vragen over deze vacatures?

Neem contact op als je meer informatie wil of vragen hebt over één van onze vacatures.