Wij hebben momenteel 7 mogelijkheden voor je om bij Xcellent aan de slag te gaan

Bekijk onze vacatures

Werken bij Xcellent

We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat it beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we een full-service it-bedrijf met meer dan 100 werknemers op twee locaties in Nederland. Samen werken we iedere dag aan het beter maken van onze klanten, diensten en mensen. Uit deze obsessie om het beter te doen ontstaan mooie dingen, zoals innovatieve it-oplossingen en een hecht team van mensen die elkaar ook na zessen opzoeken. Wij geloven dat mensen zich ontwikkelen als ze doen wat ze leuk vinden. In een persoonlijk ontwikkelplan brengen we focus aan in deze passie en creëren we de werkomgeving die hierbij past.

Lees meer over werken bij Xcellent

Wat kun je verwachten? 

Werken bij Xcellent – wat moet je je daarbij voorstellen? In deze video krijg je een kijkje achter de schermen, ontdek je wat wij bedoelen met vitaal zijn en ontmoet je toekomstige collega’s.

Meer over vitaliteit

Collega’s aan het woord

Daniel Lassche
Systeembeheerder

Ik los graag een (structureel) probleem op voor een klant, het liefst voordat de klant er zelf hinder van ondervindt, dat is gaaf!

Verder lezen
Dennis Blotenburg
Projectleider

Door in gesprek met de klant te blijven, weet ik wat er speelt en waar er bijgestuurd moet worden zodat de klant ontzorgd wordt.

Verder lezen

Recente vacatures

Netwerkbeheerder
Fulltime / Delft, Amersfoort
Als netwerkbeheerder zorg jij ongemerkt dat het werkt. Met jouw passie voor it verzorg je het technisch fundament van bedrijven en ben je de persoon op wie ze rekenen in het geval van calamiteiten. Stress is een woord dat je weleens leest in de krant, maar jij zorgt liever dat het gewoon werkt.
Servicedeskmedewerker
Fulltime / Amersfoort
Als servicedeskmedewerker ben je de tweetalige hulp bij it-vraagstukken. Je spreekt vloeiend techniek, maar weet de oplossing in heldere taal uit te leggen aan jong en oud. Je bent de gedreven it-er die stressbestendig en communicatief vaardig is en hebt oog voor het grotere plaatje.
Stagiaires overige opleidingen
Stage / Amersfoort, Delft
Werken bij Xcellent We zijn ooit begonnen omdat we zagen dat it beter kon. En nu, 20 jaar later, zijn we […]

Vragen over deze vacatures?

Neem contact op als je meer informatie wil of vragen hebt over één van onze vacatures.