Met werkplekbeheer en systeembeheer worden jouw werkplekken en systemen voorzien van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Je medewerkers krijgen de tools in handen om zich te focussen op het succes van je bedrijf. 

IT-behoefte op een presenteerblaadje

Weet jij hoe je jouw systeem onderhoudt? Ben je bekend met de ins en outs van de laatste cybercrimetactieken? Of kun jij een normale e-mail van een phishingmail onderscheiden? Met Xcellent, hoef je dit niet te weten. Werkplekbeheer en systeembeheer van Xcellent zorgt dat jouw systemen, apparaten en werkplekken veilig zijn en voldoen aan de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Wij zorgen dat je medewerkers zich kunnen focussen op het behalen van de bedrijfsdoelen en lossen problemen op voordat je wist dat je er een had.

Systeembeheer: updates en oplossingen ‘onder water’

Terwijl IT verandert, verandert ook de kennisbehoefte. Niet iedere medewerker weet wat er moet gebeuren als de wifi uitvalt; of welk risico de installatie van een softwareupdate met zich meebrengt. Xcellent vindt dit ook niet nodig. Een bedrijf moet kunnen ondernemen zonder zich zorgen te maken over de IT-infrastructuur en alles wat daarop draait. Een van onze beheeroplossingen is predictive maintenance. Door systemen en applicaties te analyseren, kunnen we voorspellen wanneer computers of applicaties toe zijn aan onderhoud of vervanging. Vaak vindt het onderhoud plaats ‘onder water’. Daarmee bedoelen we dat we het systeem of de applicatie updaten, terwijl een medewerker gewoon doorwerkt. Wanneer alles is bijgewerkt geven we een seintje, zodat je weet dat je werkt conform de laatste standaard.

Met werkplekbeheer ga je van vraag naar gebruiksgemak

Het doel van werkplekbeheer is een altijd werkende computer. Als je systemen soepel draaien, doet je bedrijf dat ook. Daarom is het belangrijk om de juiste IT-beheerder te vinden die zorgt dat jouw bedrijf werkt. Xcellent is de specialist die weet wat er speelt in de markt en zorgt dat deze kennis onderdeel wordt van jouw werkplek. Maar we denken ook mee. Je hoeft niet te vragen naar de laatste ontwikkelingen zijn om ze toch te krijgen, daar zorgen wij wel voor. We bieden gebruiksgemak door je medewerkers kennis te laten maken met de laatste IT-ontwikkelingen. Altijd in het tempo van de gebruiker, zodat iedere medewerker krijgt wat hij of zij nodig heeft.

IT-behoefte afgestemd op jouw bedrijfsdoelstellingen

Of je nu een bedrijf met twintig medewerkers hebt of de leiding hebt over een grote internationale organisatie, wij creëren de IT-omgeving waar je behoefte aan hebt. En omdat je bedrijf nooit stilstaat, bewegen wij mee. Dat doen we door zowel op praktisch als strategisch gebied een onderdeel te worden van jouw IT-behoefte. Medewerkers kunnen op ieder moment van de dag contact opnemen met vragen over het gebruik van applicaties. Ook houden we kwartaalsessies waarin we jouw werkplek en systemen afstemmen op je bedrijfsdoelen. Zo hebben je medewerkers de tools in handen om succesvol te zijn en betaal jij alleen voor de IT waar je behoefte aan hebt.

Werkplekbeheer en systeembeheer vanuit Amersfoort en Rotterdam (Delft)

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van werkplek- en systeembeheer? Xcellent is een landelijke IT-beheerder met kantoren in Amersfoort en Delft. Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf en neem contact op. 

Stijn van Oirschot
Heb je een vraag over werkplekbeheer & systeembeheer? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.
Contact
Bestel gratis het Outsourcing Performance onderzoek